Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

Guitar Jam Tracks – Scale Trainer & Practice Buddy

Naučte se stupnice a zdokonalte se v hudební „branži“. Snadno srozumitelné grafy přesně ukazují, kam položit vaše prsty tak, aby vaše záznamy zněly jako od profíka. Nejdete tu styly jako je jazz, reggae, moderní rock nebo akustické blues. Přesvědčte se sami, proč tisíce kytaristů využívá naší aplikaci.

[appbox appstore id548947732 oldprice=“449Kč“]

Adobe Photoshop Elements 2019

Adobe Photoshop Elements 2019 je software pro úpravu fotografií, který používá každý, kdo chce upravovat a zdokonalovat své fotografie. Nabízí jednoduché způsoby, jak začít, bezstarostnou organizaci, podrobné pokyny pro úpravy a zábavné způsoby tvorby a sdílení úžasných fotografických výtvorů. Navíc je rychlá a snadná díky automatizaci fotografií a videa, kterou využívá technologie Adobe Sensei AI.

[appbox appstore id1436483036 oldprice=“2499Kč“]

StopTheMadness

StopTheMadness je rozšíření pro Safari a Firefox, které zabraňuje webovým stránkám dělat vám prohlížení otravné. Jde například o příkazové tlačítko, které po otevření odkazu na nové kartě často nefunguje. Nebo spoustu klávesových zkratek příkazového řádku. Také chrání vaše soukromí a data!

[appbox appstore id1376402589 oldprice=“299Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Broforce

Crypt of the NecroDancer

[appbox steam simple 247080 oldprice=14,99€]

Intralism

[appbox steam simple 513510 oldprice=2,99€]

Stories Untold

[appbox steam simple  oldprice=9,99€]

macbook fb

Dnes nejčtenější

.