Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

WeightTrackerHK

Weight Tracker umožňuje snadno zaznamenávat a sledovat vaši váhu. K ukládání informací využívá službu HealthKit, takže před spuštěním ji budete muset povolit přístup. Každý den pak zaznamenávejte své kilogramy. Aplikace je také schopna vypočítat BMI a zjistit procento tělesného tuku.

[appbox appstore id936275753 oldprice=“25Kč“]

iShrug: Text Faces for iMessage

Bez ohledu na to, kolik rozšíření na samolepky máte, tady budete mít vždy prostor pro originální text. iShrug je naplněn více než 60 typy textových umění, od A až do Z. Emoce, zvířata či jakékoli akce, to vše zde najdete. Stačí klepnout, přidat a zprávu odeslat!

[appbox appstore id1194298361 oldprice=“25Kč“]

Combat Multiplayer

Vytvořte si svůj tým a zahrajte si s přáteli. Pokud chcete sólo, režim deathmatch je pro vás připraven. Combat Multiplayer nabízí pořádnou porci záživného hraní, u kterého se ani na minutku nebudete nudit. Hra vás od začátku vtáhne do děje a vyruší vás už leda jen indikace vybité baterie. Nevěříte? Zkuste to!

[appbox appstore id839566818 oldprice=“99Kč“]

My Graphic Calculator Lite

My Graphic Calculator Lite přináší funkčnost standardní vědecké kalkulačky, včetně grafů a výkonných funkcí. Základní výpočty jsou uloženy a popřípadě vyobrazeny v historii. Mezi vestavěné funkce patří opravdu velké množství, například abs, acsc, nebo velmi známé sin, cos a tan.

[appbox appstore id603262142 oldprice=“25Kč“]

Beyond Solar

„Pixel art“ hra, kde budete protagonista „Gravity“, pilot vesmírné lodi, který vyrostl ve vesmírné kolonii „ARD“. Lidstvo je na pokraji vyhynutí a Země se blíží k zániku. Otestujte si své dovednosti v tomto klasickém pixelovém umění a odhalte tajemství v té nejnebezpečnější cestě.

[appbox appstore id1329012996 oldprice=“49Kč“]

Mine Out

Chtěli byste si zahrát na horníka? Ve hře Mine Out to můžete vyzkoušet. Kopejte hluboko do země a sbírejte krávy a prasata, pohybujte se pomocí krumpáče a vozíku. Nezapomeňte dát ale pozor na explodující ovoce, které nepřináší nic dobrého!

[appbox appstore id806487085 oldprice=“25Kč“]

Safety Photo+Video

Funkce Safety Photo+Video vám umožní udržet vaše soukromé snímky a videa v soukromí. Chrání je totiž pomocí hesla tak, aby zvědavé oči nikdy neviděli nic, co by němeli. Můžete dokonce nahrávat nové média z počítače, prostřednictvím webového prohlížeče nebo sdílení souborů přes iTunes.

[appbox appstore id456637671 oldprice=“49Kč“]

iOS 12

Dnes nejčtenější

.