Zavřít reklamu

Vzájemné napodobování produktů je mezi technologickými společnostmi takřka na denním pořádku. Své o tom ví i Facebook, který už od konkurence v čele se Snapchatem okopíroval pěknou řádku vylepšení, jenž následně použil pro vylepšení vlastní aplikace. Vypadá to však, že nyní se karta alespoň částečně obrací. 

Jednou z hlavních zbraní Snapchatu bývaly filtry:

Vývojář Jane Wong objevil v kódech Snapchatu informace o poměrně zajímavé funkci, která by měla do aplikace v následujících týdnech dorazit. Jednat by se mělo o obdobu událostí na Facebooku, které jsou mezi jeho uživateli velmi oblíbené. Snapchat by je však měl vyšperkovat pár svými prvky, kterými by měl facebookovskou verzi překonat. Dočkat bychom se měli například implementace událostí do Snap mapy, díky čemuž by měly být velmi jednoduše dohledatelné, či možností pro rychlé vytvoření a následné zapojení se do hromadného chatu události. 

Události budou samozřejmě dostupné jen pro uživatele Snapchatu, kteří se na ně budou moci vzájemně zvát a sdílet je. Díky tomu by tak mohla teoreticky komunita Snapchatu opět povyrůst, což by společnost Snap s ohledem na její nevalné výsledky z uplynulých měsíců jistě přivítala. Otázkou však je, zda nepřichází s podobným vylepšením, které tuto aplikaci se žlutým pozadím a bílým duchem v logu, již příliš pozdě. Přeci jen, Snapchat má již své nejlepší měsíce zřejmě za sebou a ze své “krize středního věku” se bude dostávat jen stěží. Pokud by ale nabídly události něco, na co konkurence zatím nestačí, teoreticky by se mohly stát pro uživatele skutečně zajímavé. Zda tomu tak bude či nikoliv ukážou až následující měsíce. 

snapchat

Dnes nejčtenější

.