Zavřít reklamu

Je skoro až neuvěřitelné, kolik menších vylepšení se Applu letos podařilo do iOS 13 napasovat – tím spíš, když byl v tomto ohledu loňský rok úplným opakem. I čtyři dny po odhalení tohoto systému se totiž daří nacházet nová a nová vylepšení, která nám používání iPhonů značně zpříjemní. Jedním z nich je i Režim malého objemu dat, který by se speciálně nám v České republice mohl kvůli drahým mobilním datům skutečně hodit. 

iOS 13 se dočkal relativně dosti designových změn: 

O novém Režimu malého objemu dat toho zatím moc nevíme, jelikož se o něm Apple prakticky nezmínil jak v pondělní, tak ani v následujících dnech, když některé novinky rozebíral na různých seminářích dopodrobna. V první betě je však režim popsán tak, že pomáhá aplikacím na iPhonu omezit využívání síťových dat. Zjednodušeně se tak dá říci, že po jeho aktivaci byste měli pozorovat nižší spotřebu vašeho FUP limitu. O jaké objemy se bude jednat zatím bohužel nevíme a zřejmě ani do vydání ostré verze vědět nebudeme, jelikož je pravděpodobné, že i na této funkci bude Apple v období beta testování pracovat. Každý ušetřený MB je však vzhledem k cenám mobilního datového připojení v České republice rozhodně pozitivní. 

IMG_1297

 Uvolnění ostré verze iOS 13 se dočkáme až zhruba za čtvrt roku po představení nových iPhonů 11 a 11R. Celé léto pak poběží jeho beta testování a to jak v rámci vývojářských bet, tak i bet veřejných. Těch bychom se měli dočkat na konci června či začátku července a na rozdíl od první bety vývojářské je bude možné stahovat jako normální updaty vzduchem. K zapojení do veřejného beta testování bude stačit jen krátká registrace na webu Applu a stažení příslušného beta profilu do iPhonu, který vám updaty zpřístupní. Jakmile bude toto téma aktuální, na našem webu se o něm samozřejmě dozvíte spoustu detailů v čele s návody, jak na to. 

iphone student fb

Dnes nejčtenější

.