Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

1Contact Pro

1Contact Pro je chytrý správce kontaktů, který vám pomůže spravovat, zálohovat a čistit vaše kontakty snadno a rychle. Nabízí intuitivní uživatelské rozhraní, díky kterému budou jakékoli úpravy údajů či telefonních čísel hračka a vše bude zvládnuté během chvilky.

[appbox appstore id1441863446 oldprice=“49Kč“]

Magic Call Pro

Jste v nesnázích? Čelíte velmi nudné konverzaci a chcete z ní útéci? Magic Call Pro je aplikace, kterou budete potřebovat! Simulujte výzvu k záchraně před nejpříjemnou situací. Stačí si v nastavení vytvořit ID volajícího, přidat obrázek, číslo a přiřadit hlas a vyzváněcí tón. Rychlé volání lze uskutečnit pomocí 3D Touch. Vyzkoušejte to!

[appbox appstore id1269010857 oldprice=“25Kč“]

Peek Calendar – Simple & Minimalist Cal

Peek je rychlý a jednoduchý kalendář pro váš iPhone. Je navržen tak, aby byl přehledný a intuitivní. Představuje základní informace ve snando srozumitelném obsahu, aniž by vás ohromil daty, které nebude vůbec potřebovat. Pokud vyzkoušíte tuto aplikaci, život už pro vás nebude nadále stresující!

[appbox appstore id776314791 oldprice=“149Kč“]

Cut for Stories

Učiňte své Instagram příběhy unikátní! Stačí vytvořit skvělý obsah a sdílet své oblíbené okamžiky, Cut for Stories vám bude ve všem nápomocné. Importujte fotografie ze své knihovny a umístěte je tak, jak bude libo. Dejte přednost své kreativitě před zažitými klasikami. Pomocí unikátních efektů můžete dovést svůj příběh k naprosté dokonalosti!

[appbox appstore id1190312896 oldprice=“25Kč“]

ScanKey – Barcode OCR Keyboard

ScanKey je přídavná klávesnice pro zařízení s operačním systémem iOS, která integruje skener pro QR a bar kódy a skener OCR pro rozpoznávání vytištěného alfanumerického textu a slov pomocí fotoaparátu. To usnadňuje práci při vyplňování formulářů, které vyžadují zadání složitých kódů nebo ID.

[appbox appstore id1356206918 oldprice=“25Kč“]

iPicBox – Safe Photo Vault

Pokud máte ve svém telefonu nějaké obrázky, které byste rádi ponechali v soukromí, jistě si lámete hlavu nad tím, jak jejich přítomnost uzamknout jakýmkoli heslem. S tím vám pomůže iPicBox, aplikace, která uloží kterékoli fotografie k sobě a budou chráněné 100% kódem.

[appbox appstore id1032232018 oldprice=“25Kč“]

The Arcade Rabbit

Prozkoumejte dungeony a získejte různé šílené položky! The Arcade Rabbit je skvělá a zábavná hra, u které si nikdy nebudete nudit. Pokaždé se objevíte v náhodně generovaném dungeonu, kde na vás čeká spoustu nepřátel. Dokážete čelit všem a zvítezit? To nezjistíte dokud to nezkusíte!

[appbox appstore id1403745176 oldprice=“25Kč“]

dosah_iphonex_fb

Dnes nejčtenější

.