Zavřít reklamu

Apple v rámci svých každoročních červnových vývojářských konferencí vyhlašuje také vítěze svých Apple Design Awards. Výjimkou nebyla ani WWDC 2019, kdy se prestižního ocenění dočkali tvůrci aplikací napříč žánry pro všechny Apple platformy. Mezi oceněnými jsou nejenom hry, ale také aplikace pro zdraví či produktivitu. Které to jsou?

Připomeňte si atmosféru letošní Keynote na fotografiích:

Ceny Apple Design Awards se dočkali tvůrci herní závodní klasiky Asphalt 9 nebo třeba firma Moleskine. Kromě celohliníkové ceny obdrželi vítězové letošních Apple Design Awards následující věcné ceny:

  • 512GB iPhone XS
  • AirPods
  • 12,9palcový iPad Pro s Apple Pencil
  • Apple Watch Series 4
  • MacBook Pro v nejvyšší konfigurací
  • iMac Pro v nejvyšší konfiguraci
  • Apple TV 4K

Oceněné aplikace

Ordia

Ordia je one-finger akční hra, v níž na sebe berete podobu zcela nové formy života. Dokážete se poprat s nástrahami současného světa a přežít v něm?

[appbox appstore id1309000429]

Flow by Moleskine

Legendární zápisníky, deníky, diáře a další pomůcky značky Moleskine zná jistě každý. Moleskine má ale také své aplikace. Flow je aplikace, sloužící jako digitální skicák pro náčrtky, čmáranice, skicy i umělecká díla.

[appbox appstore id1271361459]

The Gardens Beetween

The Gardens Between je nádherná, uklidňující dobrodružná puzzle hra pro jednoho o přátelství, čase a vzpomínkách. Ponořte se do snového světa kouzelných ostrovů, plných čarovných zahrad.

[appbox appstore id1371965583]

Asphalt 9 Legends

Hru Asphalt 9 Legends snad ani není třeba blíže představovat. V oblíbené závodní hře si můžete vyzkoušet ty nejnadupanější modely kultovních automobilek, jako je Ferrari, Porsche, Lamborghini nebo W Motors, a projet se po zajímavých lokacích po celém světě.

[appbox appstore id805603214]

Pixelmator Pro

Aplikace Pixelmator Pro se při úpravách vašich fotografií nechává inspirovat klasickou analogovou fotografií. Nabízí širokou škálu nástrojů  pro profesionální editaci a nabízí také podporu fotografií v RAW formátu. Díky umělé inteligenci bude práce s vašimi snímky opravdu profesionální.

[appbox appstore id1289583905]

ELOH

Eloh je puzzle hra, při které si krásně odpočinete a zrelaxujete se za doprovodu uklidňující muziky.

[appbox appstore id1406382064]

Butterfly iQ – Ultrasound

Aplikace Butterfly iQ – Ultrasound umožňuje zobrazování ultrazvukových snímků na displeji iPhonu.

[appbox appstore id1183035589]

Thumper: Pocket Edition

Thumper: Pocket Edition je zběsilá, zábavná, střemhlavá, barevná jízda pro všechny, kteří mají rádi zvuky, melodie a rytmy.

[appbox appstore id1287138671]

HomeCourt – The Basketball App

HomeCourt je revoluční tréninková pomůcka pro všechny hráče a milovníky basketbalu. Aplikace ke svému fungování využívá technologii umělé inteligence, s jejíž pomocí sleduje, nahrává a zaznamenává vaše hráčské pokroky a poskytuje vám důkladnou analýzu.

[appbox appstore id1258520424]

Cenu Apple Design může získat jakýkoliv vývojář, ať už se jedná o velkou firmu, nebo nezávislé tvůrce, a z kterékoliv země na světě. Oceňovány jsou aplikace všech možných zaměření, většinou se jedná o takové, které naplno využívaní Apple technologií, jako je haptika nebo platformy Metal či Core ML. Ron Okamoto, viceprezident Applu pro celosvětové vztahy s vývojáři, uvedl, že tvůrci aplikací každým rokem zvedají laťku výše a aplikace jsou čím dál lepší.

Apple Design Awards fb

Dnes nejčtenější

.