Zavřít reklamu

Komerční sdělení: V letošním roce nastal velké boom okolo iPadů. Updatu se dočkala třeba řada Air či Mini, které podporují Apple Pencil. Nyní máte jedinečnou příležitost ušetřit až 2000 a udělat radost sobě nebo někomu blízkému. Nabídka je široká, záleží jen na vás, jaký iPad zvolíte. Akce běží v iWantu do konce měsíce.

A jak bonus získat? Je to celkem jednoduché. Stačí zajít na nejbližší prodejnu ve vašem okolí a vzít si s sebou staré Apple zařízení (iPhone, iPad, Apple Watch, Mac), které nepotřebujete. Technik na prodejně od vás zařízení odkoupí za co možná nejvyšší částku a v případě, že se rozhodnete v iWantu rovnou zakoupit iPad nový, k výkupní ceně přihodí jeden až dva tisíce korun v závislosti na tom, jaké zařízení na výkup donesete. Obecně platí, že pokud donesete zařízení dražší či novější, je bonus při výkupu vyšší.

trade-in-ipady-example-970x450
trade-in-ipady-example2-970x450

Pokud ještě váháte a netušíte, kolik byste za staré zařízení dostali, tak nezoufejte. Vše se dá jednoduše zjistit na stránkách iWantu, kde orientačně cenu zjistíte. Nepřemýšleli bychom o nákupu příliš dlouho, protože akce platí do vyprodání skladových zásob nebo do konce tohoto měsíce.

trade-in-ipady-970x550

Dnes nejčtenější

.