Zavřít reklamu

Jedním ze zlatých hřebů úvodní Keynote WWDC19, která se uskutečnila v pondělí večer, bylo bezesporu představení brutálně výkonného Macu Pro a profesionálního displeje Apple Pro Display XDR. Jedná se totiž do jisté míry o revoluční novinky, které de facto potvrzují, že Apple na profesionální uživatele rozhodně nezapomněl. Stejně jako v případě iMacu Pro či HomePodu však bohužel dorazí na trh až za pár měsíců. 

Apple se nechal při představení těchto hardwarových produktů slyšet, že je na pulty obchodů dodá v průběhu letošního podzimu. Pokud se vám však do té doby čekat nechce a chtěli byste si novinky detailně prohlédnout už nyní, máte možnost. Kalifornský gigant je totiž vytvořil i v AR verzi, kterou si můžete velmi jednoduše prohlédnout na kompatibilních iPhonech a iPadech. Stačí, abyste navštívili tento odkaz v případě Macu Pro a tento v případě Pro Display XDR a zvolili možnost “See “název produktu” in AR”. Pokud tak učiníte, otevře se vám nová nabídka, ve které můžete novinky umístit třeba i na svůj pracovní stůl. Prohlédnout si je však můžete i na čistě bílém podkladu, jak můžete vidět v galerii pod tímto odstavcem. 

Jak můžete sami vidět, s AR modely si Apple vyhrál stejně jako s produkty reálnými. Pravdou však je, že prakticky od samotného představení vyvolává minimálně design Macu Pro posměšky, jelikož jej mnozí uživatelé přirovnávají spíše ke struhadlu, než-li k počítači. Pokud mu však přesně tento design pomůže ke spolehlivému výkonu, zřejmě mu jej budou mnozí profesionálové rádi ochotni prominout.

display

Dnes nejčtenější

.