Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

idyoma – language exchange

Aplikace, která vás naučí nový jazyk prostřednictvím konverzace! Idyoma vás spojuje se studenty jazyků ve vaší oblasti, kteří již mluví řečí, kterou se snažíte naučit, a kteří se zajímají o jazyk, který již znáte. To vzájemně prospívá oběma stranám. Jednoduše si nastavte profil, svůj rodný jazyk a jazyk, který se chcete naučit. Zbytek už udělá program za vás!

[appbox appstore id1236608549 oldprice=“129Kč“]

Sight Words Coach

Sight Words Coach pomůže vybudovat důvěru ve čtení prostřednictvím praxe a opakování. Můžete si vybrat ze čtyř  předdefinovaných seznamů slov: mateřské školy, první třídy, druhé třídy a třetí třídy. Můžete také přidat vlastní slova s hlasem nebo hlasem vašeho dítěte. Aplikace obsahuje asi 200 slov.

[appbox appstore id554315184 oldprice=“49Kč“]

Anamorph

Unikátní a uspokojující puzzle. Anamorph je hra 3D umění a perspektivy, kde je anamorfní umění puzzle. Jednoduše přetáhněte obrazovku a otočením dvou prstů otočíte kresbu a objevíte obraz tak, jak se objeví přímo před vašima očima. Žadné reklamy, žádné časovače, žádný stres.

[appbox appstore id1315469453 oldprice=“49Kč“]

LEDit – The LED Banner App

Tato aplikace změní váš iPhone nebo iPad na úžasný displej. Je to ideální aplikace pro komunikaci s vašimi přáteli v hlučných barech, na večírcích nebo koncertech. Také v místech, kde by křik byl nevhodný, jako jsou schůzky nebo knihovna. Použijte LEDit pro objednání nápoje v přeplněném baru nebo když někoho vyzvedáváte na letišti. Možnosti jsou nekonečné!

[appbox appstore id307741537 oldprice=“49Kč“]

BIT QUAKE

Těsná 2D platformová fyzika! Tuny zbraní a upgradů k odemčení! Interaktivní soundtrack! BIT QUAKE je hra, která vás v rychlosti vtáhne do děje a už vás nepustí. Nabízí interaktivní ovládací systém, který je na dotykovém displeji naprosto dokonalý. Nejvíce oblíbený a také návakový je Survival režim, od kterého už neodejdete. Vyzkoušejte!

[appbox appstore id1434880901 oldprice=“79Kč“]

Last Fish

Last Fish je stylová černobílá akční hra o přežití malé ryby v toxické vodě. V každé úrovni musíte splnit jeden ze čtyř cílů – přežít určitý čas nebo třeba jíst potraviny s opatrností. Každá úroveň je odlišná, tímto se hra stavá jedinečnou.

[appbox appstore id406432450 oldprice=“25Kč“]

Gun Movie FX

Snadno použitelná profesionální apikace s efekty pro zbraně. Pomocí Gun Movie FX vytvoříte akční filmy s výběrem více než 70 vysoce kvalitních záblesků, zvukových efektů a spoustu dalšího! Umístěte blesk a další efekty rychle a snadno pomocí několika málo „tapnutí“!

[appbox appstore id529433904  oldprice=“249Kč“]

iPhone-fb

Dnes nejčtenější

.