Zavřít reklamu

Apple včera představil nový operační systém iOS 13 určený tentokrát výhradně iPhonům. Kromě mnoha novinek, které najdete v našem obsáhlém článku, jsme se dočkali i tradičního nového balíku tapet na pozadí našich jablečných telefonů. Novinkou je samozřejmě stylizace i do tmavého režimu operačního systému a každý obrázek tak přichází ve více variantách.

Celkem Apple obohatil nabídku wallpaperů o osm nových obrázků – černý, zelený, oranžový a modrý s tím, že každý nabízí již zmíněnou světlou a tmavou variantu. Prohlédnout si je můžete v galerii níže, kde také najdete odkaz na zdrojový obrázek v plném rozlišení. Který je váš favorit?

iOS 13 dorazí – jako už tradičně – na podzim tohoto roku, do té doby si jej budou moci vyzkoušet vývojáři ale i běžní uživatelé v betaverzích, které Apple vždy postupně uvolňuje. Hlavním tahákem letošního operačního systému je bezesporu tmavý režim, po kterém uživatelé už velmi dlouho volali. Velmi zajímavě vypadají i novinky v podobě „swajpovací“ klávesnice, předělání aplikace Fotky a propracovanější Připomínky.

Možná trochu opomíjenou a přesto skvělou funkcí je sdílení hudby, kdy písničky z vašeho iPhonu budou moci hrát i do Air Podů kamaráda. A takto bychom mohli pokračovat ještě dlouho, protože letos bylo představeno opravdu spousta vylepšení a to se bavíme pouze o iOS, které už bude výsadou pouze iPhonů, iPady přechází na vlastní operační systém iPadOS.

1222.WWDC_2019_Dark-1024w-1366h@2xipad

Dnes nejčtenější

.