Zavřít reklamu

Stalo se již tradicí, že vývojáři a studenti, kteří mají tu čest zúčastnit se vývojářské konference WWDC, dostávají před jejím zahájením od Applu několik pěkných dárků od Applu, které je mají na akci jednak navnadit, ale i jí připomínat v budoucnu. A jelikož WWDC startuje již dnes, na sociálních sítích se začínají objevovat fotky dárků, kterými Apple vývojáře potěšil letos. 

 

V předešlých letech Apple vsázel na džínovou bundu Levi’s a pár připínacích odznáčků. Letos vývojáře bundou potěšil také, avšak již se nejedná o riflovinu, ale zřejmě o softshell či podobný materiál. Díky tomu může být bunda pro letošní ročník WWDC oboustraná, kdy jedna strana je černá a zdobená logy Applu jen střídmě a druhá naopak barevná, přičemž odstínů je celá řada, a plná grafik, které Apple použil na pozvánkách. Co se pak týče odznáčků nebo chcete-li placek, i ty se dočkaly drobného upgradu. Nejsou totiž již připínací na špendlík, ale magnetické. Díky tomu tak vývojářům nevznikají v bundách malé dírky, což je rozhodně příjemný bonus. Složení odznáčků je pak víceméně stejné jako každý rok – tedy vlajka země, ze které vývojář pochází, logo Applu, několik odznáčků s motivy WWDC a držitelé studentských stipendií pak mají navíc i speciální “stipendijní” odznáček. Studenti, kteří se na WWDC dostanou díky stipendiu, pak mají oproti vývojářům ještě jeden bonusový dárek – tričko. To je zpracováno v designu pozvánky na vývojářskou konferenci a je tedy tmavě modré se spoustou různorodých motivů. 

Úvodní Keynote WWDC 2019 odstartuje již dnes od 19. hodin našeho času v San Jose. Těšit se můžeme především na představení nových operačních systémů iOS 13, macOS 10.15, tvOS 13 a watchOS 6. Spekuluje se ale i nad poodhalením dlouho očekávaného Macu Pro spolu s profesionálním displejem, na kterém Apple podle svého tiskového vyjádření pracuje také. Moudřejší však samozřejmě budeme až večer. Už teď vám ale mohu slíbit, že na Letem světem Applem naleznete již v průběhu úvodní Keynote detailní články o představených novinkách a dokonce i živý česky psaný přepis. Večer nás tedy rozhodně navštivte a užijte si tuto událost s námi. 

wwdc jacket

Dnes nejčtenější

.