Zavřít reklamu

Ani poslední hodiny před oficiálním představením nových operačních systémů v čele s iOS 13 nejsou na úniky informací o nich strohé. Světlo světa totiž nyní spatřila fotografie, která potvrzuje příchod vymodlené novinky právě do iOS 13. Jedná se konkrétně o přepracovaný indikátor hlasitosti. 

Doposud uniklé screenshoty z iOS 13:

Nynější podoba indikátoru hlasitosti je podle mnoha jablíčkářů naprosto otřesná a to zejména kvůli své velikosti. Jakmile totiž uživatel mění hlasitost postranními tlačítky a zaktivuje tak indikátor, ten překryje na relativně dlouhou dobu značnou část displeje a de facto tak znemožní jeho používání. Po jeho přepracování proto mnozí volají již řadu let, avšak až doposud neúspěšně. S příchodem iOS 13 se to však konečně změní. Leaker Benjamin Geskin totiž získat fotku iPhonu s iOS 13, na kterém je nový indikátor zaktivován. Prohlédnout si ji můžete pod tímto odstavcem. 

D8E_KhoXkAEInNp

Jak můžete sami vidět, indikátor hlasitosti vyvolaný bočními tlačítky je stejný jako ten, který je dostupný v ovládacím centru. Ani toto řešení však není alespoň podle fotky tak úplně šťastné, jelikož zabírá značnou část displeje a navíc nehezky zasahuje do stavového řádku. Podle Geskina je však možné, že se jedná jen o jednu z verzí, které Apple v uplynulých měsících testoval a tudíž se můžeme večer dočkat něčeho zcela jiného. Každopádně už to, že se s indikátorem pracuje, potvrzuje, že se 100% dočkáme jeho přepracování. 

A jak byste si indikátor hlasitosti v iOS 13 představovali vy? Bylo by podle vás toto řešení snesitelnější než nynější verze, nebo jste naopak zastánci nynější klasiky? Dejte nám vědět do komentářů. 

ios 13

Dnes nejčtenější

.