Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Displeje iPhonů se model od modelu neustále ztenčují. Displeje současných iPhonů X, XS či XS Max jsou skoro poloviční (co se tloušťky týče) oproti displeji od iPhonu 4. Při honbě za stále tenčím displejem ovšem vzniká větší riziko poškození displeje iPhonu. Současné displeje se tedy již neobejdou bez ochranného prvku, jaká je ale nejlepší ochrana displeje iPhonu?

Nejlepší ochrana displeje iPhonu? 3D Tvrzené sklo PREMIUM!

Proč je nejlepším ochranným sklem na displej iPhonu právě 3D Tvrzené sklo PREMIUM? Jedná se o 3D Tvrzené sklo, které pokrývá kompletně celý povrch displeje. Chrání tak i jeho zaoblené kraje proti poškození. Disponuje tloušťkou pouhých 0,3mm takže skoro ani nepoznáte, že na displeji máte ochranné sklo nalepené. Další obrovskou výhodou je elegantní design. U takového iPhonu X, XS, XS Max či iPhonu XR nepoznáte, že se nekoukáte na displej přímo, ale že je na displeji nalepeno ještě ochranné sklo. 3D Tvrzené sklo PREMIUM dosahuje odolnosti 9H! Co je vlastně účelem Tvrzeného skla? Při jakémkoliv pádu či nárazu, má 3D Tvrzené sklo za úkol, absorbovat náraz a ochránit displej před poškozením. Při absorbování nárazu může dojít k poškození ochranného skla, nemělo by docházet k poškození displeje. Pokud Vám ovšem iPhone spadně ze třetího patra, obávám se, že iPhone ani Tvrzené sklo nezachrání.

Takto může dopadnout iPhone po nárazu a pádu na podlahu. Displeji iPhonu se vůbec nic nestalo. Po poškození jednoduše ochranné 3D Tvrzené sklo jednoduše z displeje iPhonu sloupnete a nalepíte nové. Je to velice snadné a praktické. Ušetříte tak nejen několik tisíc korun za výměnu displeje, ale také čas, který byste museli opravě věnovat. Pokud Váš iPhone nějaký pád nepřežil, či baterie nevydrží to co dříve, můžete navštívit iPhone Servis, kde Vám vymění displej či baterii na počkání.

Jak vypadá 3D Tvrzené sklo na displeji po nalepení?

Prohlédněte si, jak skvěle vypadá 3D Tvrzené sklo PREMIUM po nalepení na displej. Na ukázku máte na přiložených fotografiích iPhone XR. Tenký černý rámeček dokonale kopíruje displej. Nikde nezakrývá FaceID, přední kamera či proximity senzor. 3D Tvrzené sklo na iPhone PREMIUM také chrání již zmíněné senzory před zanášení prachem. Selfie kamera tak zůstane dokonale čistá a FaceID bude fungovat pořád na 100%.

Sleva pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem

Pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem je připravený speciální slevový kód, díky kterému získáte 20% slevu na celou objednávku. Prémiové 3D Tvrzené sklo Vás tak vyjde na pouhých 479 korun! Sklo je možné zakoupit na modely od iPhonu 6 po iPhone XS Max. Slevový kód: LSA. Tato tři písmenka zadejte v prvním kroku nákupního košíku. Sleva vám bude odečtena po zadání slevového kódu.

Nejlepší ochrana displeje iPhonu 2
Nejlepší ochrana displeje iPhonu 2

Dnes nejčtenější

.