Zavřít reklamu

Stále platí, že AirPods jsou jedním z nejlepších produktů Applu za poslední roky a je jedno, zda se budeme bavit o první nebo druhé generaci. O jejich kvalitě vypovídá stále velmi velký zájem u zákazníků. A i když se dají pořídit už zhruba od 4 tisíc korun, pro někoho to může být příliš.

Své o tom ví patnáctiletý chlapec Sam Cashbook. Jednoho dne byl jeho dobrý kamarád obdarován právě AirPody. Sama tedy napadlo, že si vyrobí vlastní. Z eBaye tedy objednal repliky, které ovšem nemají příliš kvalitní zvuk. Jednoduše tedy tato sluchátka rozebral spolu s kabelovými EarPods. Jeich reproduktor připájel k základní desce sluchátek z eBaye. Dokonce připájel k těmto sluchátkům i větší baterii, takže po kvalitě zvuku vyřešil i samotnou výdrž.

AirPods-fb

Výzkum a vyhotovení „svých“ prvních AirPods mu zabral zhruba 2 měsíce. A náklady? V případě vlastnění kabelových jablečných sluchátek pouhé 4 dolary, tedy necelých sto korun. V tomto případě je samozřejmě jasné, že se nejedná o plnohodnotná AirPods kvůli absenci čipu W2. I tak ale je to na patnáctiletého kluka vskutku obdivuhodný výkon.

Apple ukázal AirPods druhé generace letos na jaře. A nutno dodat, že kromě lepší výdrže baterie a rychlejšího párování příliš nového nepřinesly. I proto se povídá, že bychom se mohli letos dočkat i generace s číslem 3. Pokud tomu tak bude, tak rozhodně až v září nebo listopadu. Dnešní WWDC patří něčemu jinému.

AirPods-fb

Dnes nejčtenější

.