Zavřít reklamu

Je tu první červnové pondělí a s ním i událost, na kterou se spousty jablíčkářů těšily dlouhé měsíce. Dnes totiž startuje v San Jose v pořadí již 30. vývojářská konference Applu WWDC, která je zaměřena převážně na software a jeho nové možnosti využití. Nejzajímavější částí WWDC je však bezesporu její úvodní Keynote, na které Apple tradičně představuje nové operační systémy a ani letos by tomu nemělo být jinak. Za pár hodin se tak dočkáme odhalení iOS 13, macOS 10.15, tvOS 13 a watchOS 6. Pokud se tedy chcete na tuto událost dostatečně připravit, máme pro vás fajn tip. 

Používáte při komunikaci v iMessage nálepky? Pokud ano, nyní můžete zdarma získat nálepky inspirované právě letošní WWDC. Stačí jen to, abyste si z App Storu stáhli aplikaci WWDC a nálepky, které jsou její součástí, se vám zobrazí v nabídce iMessage. Z té si pak už jen stačí vybrat své favority a poslat je přátelům, kteří třeba stejně jako vy čekají na dnešní večer a představení systémů. 

[appbox appstore id640199958 ]

Nálepky však nejsou to jediné, co aplikace WWDC nabízí. Přestože je primárně určena pro účastníky konference, i vy v ní naleznete spoustu poměrně zajímavých informací ať už v textové podobě či jako video, které vám některá témata mohou přiblížit. Poměrně zajímavým prvkem je i možnost změny designu ikony aplikace na Home Screenu iPhonu, který se provádí přes siluetu postavy v pravém horním rohu iPhonu, který nabídne sekci App icon. Pokud tedy aplikaci zatím staženou nemáte, určitě na ní mrkněte. Je totiž skutečně zajímavá a nejednoho z vás by si díky tomu mohla získat. 

stickers

Dnes nejčtenější

.