Zavřít reklamu

V průběhu minulého týdne jsme se dočkali hned několika úniků screenshotů z chystaných systémů, přičemž ty nejzajímavější pocházely z iOS 13. Další screenshot z tohoto systému se pak objevil dnes ráno a postaral se o něj leaker Benjamin Geskin, jehož zdroje se řadí mezi ty nejpřesnější a podle všeho sahají až přímo do Applu. Co tedy Ben získal?

připomínky ios 13

Screenshot, který Geskin zveřejnil, zachycuje přepracovanou aplikaci Připomínky, kterou jsme měli v iPadové verzi možnost poprvé spatřit v minulém týdnu. Verze pro iPhone se pak od tohoto designu příliš nevzdaluje, ba naopak. Aplikace je rozdělena na sekce, které by měly sloužit v lepší orientaci v ní a po designové stránce by pak měly působit o poznání moderněji. Za zmínku pak rozhodně stojí i tmavé pozadí aplikace, které potvrzuje příchod Dark Modu do iOS. Běžně je totiž pozadí připomínek bílé a nezdá se zcela pravděpodobné, že by jej Apple jen tak přebarvil do černé bez přidání právě možnosti přepnout jej opět do bílé přes Dark Mode. 

Únik screenshotů z iOS 13 z minulého týdne: 

Dark Mode na iPhonu bude zřejmě jednou z nejužitečnějších vychytávek posledních let. Po jeho aktivaci bude totiž daleko příjemnější používání telefonu ve tmě, jelikož bílé a potažmo i ostatní světlé prvky systému přebarví do černých či tmavých odstínů. Jablíčkáři vlastnící iPhony s OLED displeji by pak měly při jeho nastavení pocítit i delší výdrž baterie, jelikož OLED panely při zobrazování černé nespotřebovávají energii.

maxresdefault

Dnes nejčtenější

.