Zavřít reklamu

Jak už to bývá zvykem, tak i letos se koná vývojářská konference WWDC 2019, kterou můžete sledovat z kteréhokoliv zařízení, které máte doma. Je jisté, že se na této konferenci ze strany Applu dočkáme nových operačních systémů – konkrétně iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6 a tvOS 13. Vzhledem k tomu, že jablečná společnost nedávno představila novou generaci AirPodů, pár dnů zpět dokonce i nový iPod Touch, tak existují jen dva scénáře. Buď bude celá konference zaměřená pouze na nové operační systémy, anebo se dočkáme představení nějaké nové pecky, o které nikdo z nás nemá jediné tušení, a která si zaslouží lepší představení než jen přes tiskovou zprávu. Abychom společně zjistili, co si pro nás Apple tento rok přichystal, tak nám nezbývá nic jiného, než se v pondělí, 3. června 2019 v 19:00 dívat na přímý přenos.

Takto vypadaly upoutávky k minulým ročníkům WWDC:

Pokud se i vy nemůžete WWDC 2019 dočkat a odpočítáváte poslední dny, s největší pravděpodobností vás zajímá, kdy a kde se na živé představení budete moct dívat. Předpokládám, že nikdo z našich čtenářů nemá k dispozici tikety do McEnery Convention Center v San Jose v Californii, tudíž si budeme muset vystačit s živým přenosem doma. Jak tedy na Androidu  sledovat živý přenos?

WWDC 2019 na Androidu

Bohužel, Apple jednoduše s Androidem nespolupracuje, a proto je sledování konference WWDC 2019 na Androidu složité. Pokud máte možnost dívat se na živý přenos z jiného zařízení, než je Android, určitě tak učiňte. Pokud však tuto možnost nemáte, poradíme vám, jak sledovat přenos na Androidu co možná nejjednodušeji.

Pro spuštění streamu na Androidu je nutné, abyste si z Google Play stáhli VLC Player – to učiníte pomocí tohoto odkazu. Po stažení VLC Player spusťte a rozklikněte jeho menu, které se skrývá pod ikonou dopravního kužele v levé horní části obrazovky. Z menu vyberte možnost Síťový proud a do textového pole vložte tento odkaz (bez uvozovek): odkaz bude dodán po startu konference. Poté stačí jenom potvrdit.

WWDC 2018 na zařízeních od Apple nebo na OS Windows

applewwdc2019-800x574

Dnes nejčtenější

.