Zavřít reklamu

Jak už to bývá zvykem, tak i letos se koná vývojářská konference WWDC 2019, kterou můžete sledovat z kteréhokoliv zařízení, které máte doma. Je jisté, že se na této konferenci ze strany Applu dočkáme nových operačních systémů – konkrétně iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6 a tvOS 13. Vzhledem k tomu, že jablečná společnost nedávno představila novou generaci AirPodů, pár dnů zpět dokonce i nový iPod Touch, tak existují jen dva scénáře. Buď bude celá konference zaměřená pouze na nové operační systémy, anebo se dočkáme představení nějaké nové pecky, o které nikdo z nás nemá jediné tušení, a která si zaslouží lepší představení než jen přes tiskovou zprávu. Abychom společně zjistili, co si pro nás Apple tento rok přichystal, tak nám nezbývá nic jiného, než se v pondělí, 3. června 2019 v 19:00 dívat na přímý přenos.

Takto vypadaly upoutávky k minulým ročníkům WWDC:

Pokud se i vy nemůžete WWDC 2019 dočkat a odpočítáváte poslední dny, s největší pravděpodobností vás zajímá, kdy a kde se na živé představení budete moct dívat. Předpokládám, že nikdo z našich čtenářů nemá k dispozici tikety do McEnery Convention Center v San Jose v Californii, tudíž si budeme muset vystačit s živým přenosem doma. Jak tedy s operačním systémem Windows sledovat živý přenos?

WWDC 2019 na OS Windows

Díky zkušenostem z minulých let už můžeme pevně říct, že živé přenosy od společnosti Apple můžete bez problémů sledovat i na konkurenčním operačním systému Windows. Konkrétně jablečná společnost doporučuje pro správný chod používat prohlížeč Microsoft Edge. Stejně dobře však fungují i ostatní prohlížeče, jako je například Chrome nebo Firefox. Jediná podmínka, kterou musí prohlížeč splňovat, je, aby podporoval MSE, H.264 a AAC. K živému přenosu se dostanete pomocí tohoto odkazu.

WWDC 2019 na zařízeních od Apple nebo na Androidu

applewwdc2019-800x574

Dnes nejčtenější

.