Zavřít reklamu

Epic Games už nerozdává hru zdarma každé dva týdny. Nemusíte se však bát, že by s touto parádní službou přestával, naopak. Nového bezplatného titulu se totiž dočkáme každý týden. V poslední době mohli hráči vyzkoušet výbornou atmosferickou hru Stories Untold a dobře hodnocenou adventuru Rime. Tu nyní vystřídá titul City of Brass od vývojářů ze studia Uppercut Games.

Tato společnost má na svém kontě nepříliš známé hry Submerged, Danger Dodgers nebo například dva díly sci-fi EPOCH. Ani u jednoho titulu se jim nedostalo velké pozornosti, avšak u City of Brass zřejmě trefili do černého. Hra je totiž už od května minulého roku dostupná na Steamu a sbírá zde vcelku kladná hodnocení od hráčů.

Titul je přirovnáván především k legendárnímu počinu Prince of Persia. Dopomáhá tomu jednak zasazení do arabského světa, ale také samotná hratelnost. Z pohledu první osoby se pustíte vstříc boji s nepřáteli v podobě oživlých kostlivců či duchů, ale také mnoha pastí. Vedle šavle bude vaší hlavní zbraní netradičně bič, což přidává titulu na originalitě. Určitě je potřeba zmínit, že hra má poměrně vysoko nastavenou obtížnost a chvíli tak bude trvat, než se vám podaří dostatečně zvládnout hratelnost, aby vás nepřekvapil žádný nepřítel.

City of Brass vypadá velmi dobře i po grafické stránce, vezmeme-li v potaz, že jej má na svědomí malé indie studio. Pokud vás hra svým popisem zaujala, můžete si ji zdarma stáhnout na Epic Games Storu už nyní. Dostupná zde bude do 6. června. Pokud byste ji raději měli ve své Steam knihovně, zaplatíte za ni aktuálně 16.79€. Na obou platformách je k dispozici verze pouze pro počítače s operačním systémem Windows, na Macích si bohužel tento titul neužijeme.

maxresdefault

Dnes nejčtenější

.