Zavřít reklamu

Zbrusu nové, naleštěné, nikdy nepoužité Apple produkty jsou zajisté skvělé. Ne každý si je ale může finančně dovolit, a pro někoho zase není novota nejdůležitější podmínkou. Koupě produktu z druhé ruky může být ale riskantní. Jak získat Mac, iPad nebo iPhone, který sice není úplně nový, ale na jeho stoprocentní stav se můžete spolehnout a dokonce získáte záruku? Dobrým řešením je nový program Selection+, nabízený obchodem iWant. V jeho rámci mohou zákazníci získat prémiové Apple produkty, které byly vystavené, předvedené či vrácené,  ale jsou v perfektním stavu, se zárukou a za velice výhodnou cenu.

Sekce Selection+ na webu iWant nabízí prémiové produkty značky Apple se stoprocentní garancí původu. Může jít například o produkty, které byly vystavené na prodejně, testované, nebo v záruce vrácené zákazníkem. Na veškeré zboží v rámci Selection+ se vztahuje minimálně roční záruka a každý z produktů se může pochlubit opravdu příznivou cenu, takže se po všech stránkách jedná o výhodný nákup. Dokonce se může stát, že budete mít štěstí a narazíte na Mac, iPad, Apple Watch či iPhone, který nikdy nebyl aktivován .

Jaké zboží najdete v sekci Selection+?

  • Rozbalené zboží vrácené do 14 dnů od koupě
  • Zánovní zboží se stoprocentní garancí původu
  • Vykoupené, použité zboží od našich zákazníků

Na vykoupené a použité zboží se vztahuje dvanáctiměsíční záruka, na zánovní zboží s doloženým původem získáte záruku v délce 21 měsíců a na rozbalené zboží, vrácené do dvou týdnů, se vztahuje dokonce dvouletá záruka. Po registraci a přihlášení si můžete nabídku Selection+ v klidu prohlédnout – najdete zde například iPhone X za 18490 korun, Apple Watch Series 4 Rose Gold za 10690 korun nebo iPad Mini 4 128GB za 7790 korun.

iPhone

Dnes nejčtenější

.