Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Circular Connect Four

Circular Connect Four je skvělá hra, která se skládá z kruhové desky, rozdělené mřízkou na 32 čtevrců. Hráči umístí své kousky v postupných zatáčkách s cílem dostat čtyři kusy v řadě kolem kruhu, čtyři v řadě ven ze středu nebo čtyči ve spirále. Možná se vám to nezdá příliš jednoduché ale věřte, ale až to vyzkoušíte, budete si ve hře libovat. Nabízí 50 hádanek ve 3 obtížnostech. Zvládnete vše na tu nejtěžší?

[appbox appstore id386563778 oldprice=“25Kč“]

Dungeon Survivor

Dungeon Survivor je jako jiná cesta v temném světě, kde čelíte nebezpečí v podobě podivných tvorů. Naučíte se sbírat více zdrojů a být silnější. Rozšiřovat své území a snažít se přežít co nejdéle. Postupně budete moci odemknout více než 10 map a celkem přes 500 dungeonů.

[appbox appstore id901738789 oldprice=“25Kč“]

AR measure

Změřté délky a plochy pouze pomocí svého mobilního zařízení! AR Measure vám nabízí nejrychlejší způsob měření dvou bodů nebo plochy. Aplikace také má mnoho režimů měření a jednotky měření můžete libovolně měnit. Vyzkoušejte!

[appbox appstore id1287259287 oldprice=“49Kč“]

Injection Tracker & Reminder

Injection Tracker & Reminder funguje jako váš osobní asistent. Do databáze můžete přidat více léků tak, že zaznamenáte název a množství vašich dávek. Podporuje více vstřikovacích zón a podzón, což vám umožní jednoduše klepnout na oblasti avatara a otáčet si jej. Pokud vynecháte svou injekci, aplikace vám ji bude nadále připomínat, dokud akci neprovedete.

[appbox appstore id1297105025 oldprice=“79Kč“]

Dino Rush

V pravěku se právě vylíhlo vajíčko a objevil se malý dinosaurus a má hlad! Pomozte malému Dundymu přes tropickou divočinu. Cestou se musíte vyhýbat všem překážkám a zároveň sbírat ovoce, aby Dundy přežil a získal speciální schopnosti. Hra je velmi zábavná a dobrodružná. 

[appbox appstore id396101698 oldprice=“49Kč“]

PhotoTangler Collage Maker

PhotoTangler Collage Maker je výkonná aplikace, která okamžitě změní vaše oblíbené fotografie do krásné koláže. Umožní vám fotky velice jednoduchým a kreativním způsobem spojit. Každý může získat nádherné, profesionální výsledky a to i bez zkušeností s grafikou! 

[appbox appstore id422301314 oldprice=“79Kč“]

GPS Tracker | GPS tracking

GPS Tracker je zábavná funkce, kdy můžete sledovat členy své rodiny a mít tak vše pod kontrolou. Není to aplikace, která by chtěla rodičům ukazovat, jak sledovat své děti na každém kroku na jejich prvním rande. Jde spíše o bezpečnou možnost, kterou lze využít v případě nouze, když se vaše dítě ztratí.

[appbox appstore id540159351 oldprice=“149Kč“]

iPhone Safari Lsa

Dnes nejčtenější

.