Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Do.List: To Do List Organizer

Naplánujte si své úkoly do seznamů! Předejdete tak zbytečným problémům! Ať už se jedná o nákupní nebo pracovní seznam, ve všem je potřeba mít pořádek. Můžete si postupně naplánovat své úkoly tak, jak vám dávají smysl, aby šly popořadě. Není nic jednoduššího!

[appbox appstore id1036135343 oldprice=“99Kč“]

Countimo – Domino Counter

Velice zábavná hra, kterou oceníte zejména při dlouhých chvílích. Pokud tedy potřebujete zahnat nudu nebo se zabavit, s touto hrou to nebude žádný problém. Postup je velice jednoduchý a pochopíte ho během pár minut hraní. Není nač čekat, stačí vyzkoušet!

[appbox appstore id1341513671 oldprice=“25Kč“]

Revere – Remember People

Revere je aplikace pro psaní poznámek o lidech, díky které můžete budovat lepší vztahy se svými přáteli. Pokud si nikdy nemůžete zapamovat jména nebo to, o čem jste naposledy mluvili, a zdá se to být důležité, Revere je tu pro vás. Každý tak snadno zapomene na maličkosti. To už je teď pro vás minulostí!

[appbox appstore id1260429188 oldprice=“129Kč“]

Export Contact Cleaner Backup

Tato aplikace vám umožní načíst, exportovat nebo poslat data z kontaktů jako soubor vCards (vcf), CSV nebo Excel, a to prostřednictvím e-mailu, SMS, Dropboxu, Disku Google nebo iCloudu. Všechny kontakty lze pak snadno obnovit otevřením soubotu .vcf ve vaší poštovní schránce.

[appbox appstore id1271090392 oldprice=“25Kč“]

World Clock Time Today Widget

World Clock Time Today Widget vám vždy přinese přesný čas každého časového pásma na světě, a to ve formě widgetu. Je to velmi užitečné, pokud se například chystáte do cizí země s několika hodinovým posunem. Potom je dobré vědět, v kolik hodin do místa přiletíte a jak rozplánovat svůj čas.

[appbox appstore id1294003209 oldprice=“25Kč“]

Phone Pattern Blocker

Blokování hovorů v reálném čase ze vzorů telefonních čísel, které jste si předem nastavili. Nemusíte se však bát o vaše soukromí. Tato aplikace nemá přístup ke kontaktům, telefonním hovorům ani k jejich historii. Vše je uloženo lokálně a žádná data neopouští vaše zařízení.

[appbox appstore id1389985517 oldprice=“79Kč“]

TextHere – AR posts everywhere

Vytvořte jakýkoliv AR text a „postněte“ ho do světa ve 3D! Nabízí se vám mnoho fantastických šablon, podle kterých se můžete řídit. Až se naučíte, jak aplikaci ovládat, otevře se vám možnost upravovat daný příspěvěk. Budete moci změnit barvu, přeměnit na tučný text nebo přidat krásné pozadí.

[appbox appstore id1359694508 oldprice=“49Kč“]

iPhone-woman-fb

Dnes nejčtenější

.