Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ve spolupráci s naším partnerem Mobil Pohotovost jsme si pro vás stejně jako v minulých týdnech nachystali nedělní slevovou akci, díky které můžete výrazně ušetřit. Tentokrát se sleva týká fitness náramků a smartwatch z dílny Fitbit, na kterých můžete ušetřit stovky až tisíce korun. Slevu získáte po zadání slevového kódu fitbitkveten do pole pro slevový kód. Ale pozor, kód lze využít pouze 30x. S nákupem tak rozhodně neváhejte.

Fitbit Inspire

Sháníte levný fitness náramek, který je zároveň elegantní a nabízí spoustu různých užitečných funkcí? Pak by vás mohl zaujmout model Inspire od Fitbitu. Jedná se o designově povedený náramek, která dokáže monitorovat aktivitu, spánek či spálené kalorie, který se chlubí pětidenní výdrží baterie či voděodolností do 50 metrů. Samozřejmostí je černobílý displej, na kterém si můžete kontrolovat svou aktivitu či čas. 

Běžná cena fitness náramku Fitbit Inspire je 1790 korun. Díky slevovému kódu fitbitkveten jej však můžete mít za 1522 korun, což je podle Heureky nejnižší cena nač českém trhu. 

Fitbit Inspire HR

Model Inspire HR je vylepšenou verzí výše představeného modelu Inspire. I u něj se tak můžete těšit na povedený desing, monitoring aktivity, spánku a spálených kalorií, či pětidenní výdrž baterie a voděodolnost do padesáti metrů. Inspire HR má pak navíc ještě senzor pro monitorování srdečního tepu. Díky tomu tak o něm budete mít parádní přehled. 

Běžná cena fitness náramku Fitbit Inspire HR je 2590 korun. Díky slevovému kódu fitbitkveten jej však můžete mít za 2202 korun, což je podle Heureky nejnižší cena nač českém trhu. 

Fitbit Charge 3 

Třetím a posledním fitness náramkem, na který můžete dnes díky slevovému kódu získat slevu, je Fitbit Charge 3. Ten nabízí kromě parádního designu, sledováním srdeční frekvence či voděodolností do padesáti metrů chlubí na rozdíl od předešlých dvou modelů i možností přijímat a zobrazovat notifikace ze smartphonu. Dále potěší i sedmidenní výdrž baterie. 

Běžná cena fitness náramku Fitbit Charge 3 je 3890 korun. Díky slevovému kódu fitbitkveten jej však můžete mít za 3307 korun, což je podle Heureky nejnižší cena na českém trhu. 

Chytré hodinky Fitbit Versa Lite

Pokud dáváte místo fitness náramkům přednost chytrým hodinkám, mohl by se vám líbit model Versa Lite od Fitbit. Ten nabízí čtyřdenní výdrž baterie, monitoring srdečního tepu, aplikace a oznámení z vašeho smartphonu, dotykový barevný displej či voděodolnost do padesáti metrů. 

Běžná cena chytrých hodinek Fitbit Versa Lite je 4190 korun. Díky slevovému kódu fitbitkveten je však můžete mít za 3562 korun, což je podle Heureky nejnižší cena na českém trhu. 

Charge_sport

Dnes nejčtenější

.