Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

DocuShow PDF Reflow

S aplikací DocuShow PDF Reflow si můžete na svém iOS zařízení pohodlně a bezpečně prohlížet dokumenty ve formátu PDF. Aplikace umožňuje upravení vzhledu dokumentu tak, aby bylo jeho čtení na iPhonu co nejlepší, ale zachovává původní fonty, barvy, obrázky a další prvky.

[appbox appstore id1461144444]

Light Sleep Box

Aplikace Light Sleep Box byla vytvořena pro všechny úzkostlivé spáče, pro které je ranní probouzení. Probudí vás decentním, ohleduplným, postupným rozsvícením uzamčené obrazovky v tu pravou chvíli, čímž vám významně zpříjemní ráno.

[appbox appstore id1462379883]

Zombie Night Terror

Zombie Night Terror je strategická akční hra s oblíbenou zombie tématikou. Zombie apokalypsa je náročná a životu nebezpečná situace. Dokážete v ní úspěšně obstát?

[appbox appstore id1450635907]

SINKR 2

SiNKR 2 je minimalistická puzzle hra, která je přímým nástupcem oblíbené SiNKR. SiNKR 2 nabízí důvěrně známý herní princip v novém, nápaditém prostředí, které pořádně potrápí vaše mozkové závity.

[appbox appstore id1368628973]

Godzilla Defense Force

Vaším úkolem ve hře Godzilla Defense Force bude ubránit slavná města před útoky hrozivého obřího monstra. Ve hře se setkáte nejenom s legendární Godzillou, ale i s dalšími monstry z 29 různých kultovních filmů.

[appbox appstore id1445535620]

iOS Apps 456
Zdroj: Unsplash

Dnes nejčtenější

.