Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Thinkrolls: Kings & Queens

Thinkrolls dá do pohybu mysl vašeho dítěte. Úkolem je hádat roztomilá stvoření prostřednictvím hádanek založených na fyzice. Cílem je odstranit překážky česáním předmětů, sbírat klíče, otevřít bránu a projet. Postupem se budou objevovat nové a nové objekty spolu s komplikovanějšími kontraptiemi. Hra obsahuje 228 hádanek rozložených na 12 pohádkových hradech.

[appbox appstore id1156137155 oldprice=“99Kč“]

Boba Bee Stickers: Aminals

Chcete rozjasnit váš den? S pomocí Boba Bee to bude o něco jednodušší! Tento balíček obsahuje 48 rozkošných animovaných samolepek, které můžete vložit do vašich zpráv a okořenit tak vaše konverzace s přáteli či rodinou. Najdete zde prakticky všechny pozice Boba Bee.

[appbox appstore id1450067591 oldprice=“49Kč“]

Luck Notes – Sticky Notes

Uzamkněte si své tajné poznámky a seznamy úkolů přístupovým kódem nebo vzorem. Secure Notes umožňuje psát bezpečné informace v různých fontech a velikostech, které lze uspořádat podle svého přání. Také podporuje vkládání obrázků a zvuk. Vyzkoušejte tento perfektní notýsek!

[appbox appstore id1364791247 oldprice=“79Kč“]

Printer Pro by Readdle

Tiskněte přílohy, dokumenty, webové stránky a spoustu dalšího přímo z iPhonu či iPadu, a to na jakoukoli tiskárnu pomocí Wi-Fi nebo USB. Podporuje mnoho formátů, včetně Powerpoint, Excel, Keynote nebo HTML a TXT. Neváhejte a stahujte!

[appbox appstore id393313223 oldprice=“179Kč“]

Cartoon Craft

Orkové a lidé čelí obrovské bitvě. Strategická hra, která probíhá v reálném čase. Na startu máte 4 pracovníky, kteří začnou těžit zlato a dřevo, budují farmy a kasárny. Vy postupně musíte trénovat šermíře, kteří budou později ukazovat vaši sílu na mapě.

[appbox appstore id1389133177 oldprice=“49Kč“]

SlangMOJI – Comic Text Emojis

Rozšíření SlangMOJI – Comic obsahuje samolepky více než 40 typů textových bublin, které můžete posílat svým kamarádům nebo je sdílet na sociálních sítích a zažít tak trochu virtuální zábavy. Fantastické rozšíření pro vaši klávesnici!

[appbox appstore id1451398105 oldprice=“79Kč“]

Priime

Priime je aplikace, navrřena pro fotografy, kteří potřebují vysokou kvalitu a rychlou editaci pro snímky ve formátu RAW. Upravte své snímky pomocí širokoúhlé podpory, kterou můžete nyní upravovat a uchovávat ještě více barev a hloubek než kdykoli předtím. Jsou k dispozici úžasné filtry, moderní nástroje pro jemné vyladění a šikovná tlačítka „Zpět“.

[appbox appstore id934587545 oldprice=“79Kč“]

iphone xs max fb

Dnes nejčtenější

.