Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

System Activity Monitors

System Activity Monitors nabízí jedno z nejpřesnějších a nejobsáhlejších monitorování aktivity. Mezi zobrazeními můžete přepínat pomocí karet v dolní části obrazovky. S dvojitým poklepáním lze také získat podrobnější pohled na využití paměti a baterie. Navíc v ní dokážete vyhledat podrobné informace o vaši IP nebo Mac adrese.

[appbox appstore id386118145 oldprice=“25Kč“]

TaskCat – Simple Todo Tasklist

TaskCat poskytuje přístup ke všem nástrojům, které potřebujete k rychlému provedení práce bez zmatků. Jeho rozhraní založené na gestech vám umožňuje vytvářet samostatné seznamy pro vaše úkoly a přistupovat k nim „swipenutím“ doleva či doprava. Úkoly lze také jednoduše přeškrtnout, smazat nebo upravit.

[appbox appstore id877746891 oldprice=“25Kč“]

Sathorn

Největší možnost pro objevování nové hudby přes Apple Music, včetně možnosti zobrazit top grafy pro seznamy skladeb, písní a alb z 26 zemí světa. Sathorn přináší užitečné funkce pro milovníky hudby, kteří již to své mají dosti oposlouchané. Vyzkoušejte tuto aplikaci a poznejte novou hudbu!

[appbox appstore id1447295899 oldprice=“129Kč“]

Phase Calc

Jednoduchý, ale výkonný nástroj určený pro studenty a inženýry, kteří pracují s 3-fázovými systémy. To je Phase Calc. Výpočet symetrických složek může být občas velmi těžkopádný. S pomocí této aplikace se z toho stane jen další lehký úkol. Vypočítá totiž nevyvážené fáze do výsledných sekvencí. Lze zadat jak polární, tak pravoúhlé formy. Po výpočtu lze vektorová data exportovat jedním stisknutím tlačítka pro grafickou analýzu.

[appbox appstore id837266300 oldprice=“25Kč“]

◉ Translator app free ◉

Přeložte jakoukoli větu nebo slovo z cizího jazyka do toho svého! Nemusíte už kvůli tomu ale danou aplikaci otevírat. Stačí jen označit daný text, třeba na Twitteru, v Mailu nebo na Facebooku a využít rozšíření této aplikace. Obsahuje základní jazyky, jako je angličtina, ruština nebo němčina. Navíc jsou tu ale i ty méně časté, hebrejština, gruzínština nebo katalánština.

[appbox appstore id1387461557 oldprice=“25Kč“]

Rings Linking

Vysoce návyková logická hra – Rings Linking. Úkol je jednoduchý, musíte spojit dohromady 3 nebo více stejných barevných prvků. Postupujte na další a další úrovně, kde se bude postupně zvyšovat obtížnost. Na výběr jsou 2 módy, ten normální, kde máte 60 veřin, a druhý s názven Režim 90s. Vyzkoušejte!

[appbox appstore id552244640 oldprice=“129Kč“]

Background Color

Vytvářejte krásné tapety o 40 typech přednastavených a přizpůsobitelných specifických barev. Navíc lze přidat na uzamčenou obrazovku kalendář až na 2 měsíce. V nastavení lze postupně upravovat spoustu věcí, jako je gradace, kde upravujete přechody nebo vinětace, kde si budete hrát s okraji.

[appbox appstore id730918996 oldprice=“79Kč“]

iPhones-fb

Dnes nejčtenější

.