Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

PDF Plus – Merge & Split PDFs

PDF Plus je výkonný software, který vám pomůže se sloučením, rozdělením a oříznutím PDF dokumentů ve třech jednoduchých krocích. Pokud například chcete nastavit sadu souborů s logem vaší společnosti, program tuto práce provede sám během několika vteřin. Stačí si jen vybrat dané soubory a přiřadit k nim libovolné  logo. A je toho mnohem více!

[appbox appstore id1225929895 oldprice=“129Kč“]

inShort: Project & Workflow

Program, který vám umožní vytvářet diagramy procesů a sledovat jejich provádění. Úkoly zpravidla neexistují sami o sobě, jsou obvykle vzájemně provázány. Tím nejlepším způsobem, jak to ukázat, je právě vytvoření diagramu procesů. Po vytvoření podrobného schématu můžete simulovat budoucí realizaci projektu, což se stane základem pro plánovaný harmonogram.

[appbox appstore id856124300 oldprice=“999Kč“]

Icon Plus – Icon & Logo Design

Proměňte jakoukoli fotografii na krásnou ikonu. Kombinujte obrázky a text, čímž vytvoříte perfektní návrhy na loga. Upravte stávající grafiku tak, aby bylo dosaženo dokonalého uživatelského rozhraní. Všechny tyto funkce dělají Icon Plus velmi užitečným nástrojem pro vývojáře aplikací, ale i pro grafické designéry.

[appbox appstore id1114530071 oldprice=“129Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Negligee

Planar Conquest

[appbox steam simple 449300 oldprice=19,99€]

flChess

[appbox steam simple 643890 oldprice=1,99€]

Master Spy

[appbox steam simple 331190 oldprice=8,99€]

iMac

Dnes nejčtenější

.