Zavřít reklamu

Záhada neznámého displeje, který se před dvěma dny začal objevovat na skladě některých Apple Storů, je zdárně rozluštěna. Apple totiž začal tuto novinku, která opět pochází z dílny LG, prodávat i na svém Online Storu, díky čemuž si o něm můžeme bez problému zjistit prakticky všechny detaily. Co tedy od displeje čekat?

Nový UltraFine 4K displej se chlubí úhlopříčkou 23,7” , rozlišením 3840 x 2160, širokým barevným gamutem P3 či jasem 500 cd/m². Samotný Apple mluví o novince jako o displeji s mimořádnou kvalitou obrazu, kterou zajišťuje přes osm milionů pixelů na něm. O konektivitu se starají dva Thunderbolt 3 porty a tři USB-C porty. Propojení s novějšími MacBooky či například iPady Pro (2018) je tedy v tomto ohledu naprosto jednoduché. Ostatně, stejně jako u předešlé generace UltraFine 4K displeje, která se od nynější verze lišila snad jen o necelé 3” nižší úhlopříčkou. Za zmínku dále stojí zabudované stereo reproduktory či přibalená Thunderbolt 3 a USB-C kabel v balení. 

Co se týče designu monitoru, ten se od ostatních UltraFine displejů prakticky neliší. Těšit se tak můžete na černý rámeček, kterému by několikamilimetrové zúžení neuškodilo, a robustní černý stojan. Veškeré porty pak samozřejmě naleznete na jeho zadní straně, jako je tomu například i u iMaců. Pokud by vás pak zajímaly rozměry, ty jsou 41,8 cm x 55,6 cm x 23 cm se stojanem nebo 5 cm bez stojanu. Hmotnost displeje činí sedm kilogramů. Připojit jej bez problému můžete k Macům s macOS Sierra 10.12.1 nebo novějším a to přes Thunderbolt. Pokud vás tedy nový displej od LG zaujal, připravte si na něj bez jedné koruny dvacet tisíc. Při objednání dnes vám jej Apple doručí podle svého webu již zítra – čili 23. května. 

lg displej

Dnes nejčtenější

.