Zavřít reklamu

Největší sláva zombie her je již jistě za námi, i tak se občas objeví zajímavý titul se zombíky v hlavní roli, který stojí za pozornost. Jedním takovým je právě Zombie Night Terror od studia NoClip. Tento titul není úplnou novinkou, na počítače vyšel skrze Steam už v polovině roku 2016. A vzhledem k tomu, že zde má stále velmi kladná hodnocení, stojí jeho port na iOS zařízení za pozornost.

Pokud bychom chtěli titul Zombie Night Terror žánrově zařadit, patřil by do skupiny logických a strategických her, i když na to nemusí na první pohled vypadat. Samotní tvůrci se netají tím, že se při tvorbě hry inspirovaly například legendárními Lemmings, což je rozhodně něco, co jejich fanoušci rádi slyší. Většinou se ve hrách, kde figurují i nemrtví, ujmete role přeživších lidí a ty se snažíte zachránit. Zde je to naopak – ovládáte právě zombíky, se kterými budete chtít nakazit co největší počet lidí. V kampani na vás čeká 40 různorodých misí, u kterých se postupně zvyšuje jejich obtížnost.

Během hraní určujete směr chůze zombíků a upravujete jejich vlastnosti, takže někteří mohou vybuchovat, jiní zase vydrží mnoho zásahů výměnou za pomalou chůzi. Možných kombinací je opravdu mnoho, proto by hra měla zaujmout především milovníky logických titulů.

Kromě zajímavé stylizace je velmi povedený i příběh hry a dobře navržené úrovně. V kombinaci s rozmanitými možnostmi v hratelnosti se jedná o opravdu parádní titul. iOS a Android verze vyjde už 21. května a její cena je stanovena na 7.99 $. Desktopovou verzi můžete pořídit na Steamu a spustíte ji i na zařízeních s macOS. Ta vás aktuálně bude stát 12.99€.

[appbox steam 416680]

zombie night terror fb

Dnes nejčtenější

.