Zavřít reklamu

V prostorách Apple Parku se 17. května odehrálo jeho oficiální otevření, jehož součástí byl i koncert pod duhovou klenbou, navrženou Jonym Ivem. Na koncertě vystoupila například Lady Gaga, a zaměstnanci Applu, kteří se události zúčastnili, se neváhali o své fotografie a videa podělit veřejně na Twitteru a Instagramu.

Minulý týden jsme vás informovali o pódiu, zastřešeném duhou, které vyrostlo na území Apple Parku. Nedlouho poté, co se objevily záběry z dronu, ukazující záhadné duhové oblouky, se ukázalo, že se jedná o přípravy na oficiální otevření nového Apple kampusu a poctu spoluzakladateli Applu Stevu Jobsovi. Barvy oblouků, klenoucích se nad pódiem, měly odkazovat na duhové zbarvení jednoho ze starších log společnosti Apple. Firma také do duhových barev „oblékla“ některá schodiště v areálu, kelímky na kávu a další prvky.

Tim Cook následně v jednom z příspěvků na svém Twitteru vyjádřil svůj obdiv ke Stevu Jobsovi a v jiném tweetu zase veřejně poděkoval zpěvačce Lady Gaga. Rekapitulace celé události se objevila i na fanouškovském blogu Lady Gaga s názvem LGN. Podle něj zpěvačka věnovala své podání písně „Million Reasons“ památce Steva Jobse a vyzvala Apple k vytvoření „Be Kind“ emoji, součástí jejího vystoupení byla i minuta ticha za zesnulého Jobse. Amatérský záznam zpěvaččina vystoupení se objevil také na YouTube. Screenshoty fotografií z celé události i záběry duhového schodiště si můžete prohlédnout ve fotogalerii článku.

https://www.youtube.com/watch?v=z8Oatd0zojA

maxresdefault

Dnes nejčtenější

.