Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

iTeleport: VNC & RDP

Jedna z nejvýkonnějších, snadno ovladatelných a robustních aplikací pro vzdálené ovládání stolních počítačů Mac, Windows nebo Linux a všechny VNC servery z vašeho domova, kanceláře nebo kdekoli po světě. Vyzkoušejte!

[appbox appstore id489094439 oldprice=“899Kč“]

Expressions

Aplikace Expressions vám umožní hrát s regulérními výrazy. Stačí jen zadat svůj vzor a prostý text, který chcete otestovat. Program zvýrazňuje syntaxi, takže vzor je snadno čitelný a lze upravovat. Na pomoc budete mít referenční list, díky kterému si nebudete muset pamatovat všechno. Uživatelské rozhraní je velmi minimalistické, ale přesto velmi jednoduché.

[appbox appstore id913158085 oldprice=“199Kč“]

Writing Shed

Pokud berete své psaní vážně, potom potřebujete ten správný nástroj, který vám s prací pomůže. Writing Shed byl navržen tak, aby pomáhal spisovateli a jeho mysli. Je to více než jen textový editor, je to kompletní nástroj pro správu románů, povídek nebo peozie. Podporuje „Dark mode“, díky kterému budete moci psát i v pozdních časech. Navíc nechybí ani synchronizace pomocí iCloud, takže veškeré texty budete mít k dispozici na všech zařízeních.

[appbox appstore id1323490541 oldprice=“349Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Moonfall Ultimate

VOI

[appbox steam simple 545690 oldprice=0,99€]

Russian Life Simulator

[appbox steam simple 1070330 oldprice=0,79€]

Wizard of Legend

[appbox steam simple 445980 oldprice=15,99€]

MacBook Air

Dnes nejčtenější

.