Zavřít reklamu

[SLEVOVÝ KÓD]: Sháníte kvalitní nabíjecí adaptér s líbivým designem, parádním výkonem a porty USB-A a USB-C? Pak pro vás máme super tip. Přesně tyto kritéria totiž splňuje adaptér AlzaPower Q200C Quick Charge 3.0, který můžete navíc dnes získat díky slevovému kódu PROMO19APQC o 150 korun levněji, tedy za 449 korun. Nejprve si však pojďme nabíječku ještě blíže představit. 

Jak už jsem uvedl výše, jedná se o velmi hezky zpracovaný nabíjecí adaptér s porty USB-C a USB-A, který nabízí výkon 33W. Při použití správného kabelu tak svůj iPhone nabijete skutečně velmi rychle. Potěší i ochrana 4Safe, která zahrnuje ochranu proti zkratu, přepětí, přetížení a přehřátí, či Qualcomm Quick Charge 3.0, který využijete zase u smartphonů s Androidem. 

Běžná cena tohoto nabíjecího adaptéru je 599 korun. Díky slevovému kódu PROMO19APQC jej však můžete získat jen za 449 korun. Stačí, když jej při objednávce vložíte do pole pro slevový kód a sleva vám bude odečtena. Ale pozor, jako vždy je nabídka kusově a časově omezená, takže platí, že kdo dřív přijde, ten dřív … však to znáte sami. Kompletní podmínky akce naleznete zde. A když už na Alze budete, mrkněte i na její Black Friday nabídku, která stojí rozhodně za to. Pokud byste s v ní něco vybrali a celková cena nákupu přesáhla tisíc korun, využijte pro dopravu zdarma kód PLATIMONLINE. 

kosik-slevovy-kod
LSA-Head-AP-QC

Dnes nejčtenější

.