Zavřít reklamu

Když na začátku dubna Beats, který je již pěkných pár let pod křídly Applu, představil zcela bezdrátová sluchátka Powerbeats Pro, setkal se s rozporuplnými reakcemi. Zákazníky sice potěšily jejich funkce a design, avšak dostupnost tohoto produktu velké nadšení nevzbudila. Jasno totiž bylo zprvu jen to, že se budou na pultech obchodů objevovat ve vlnách a některé země, mezi které se řadí i Česká republika, se jich dočkají až v průběhu léta. Pokud by se vám však tak dlouho čekat nechtělo, již brzy si je budete moci bez problému koupit i v Evropě. 

Do konce měsíce května odstartují prodeje PowerBeats Pro ve Velké Británii, Německu a Francii. Přesné datum zahájení prodejů na těchto trzích sice známo není, při pohledu do kalendáře je však naprosto jasné, že s ním Apple příliš dlouho vyčkávat nemůže. Pokud tedy budete mít o tato sluchátka zájem, zřejmě nejpohodlnější možností, jak je získat, je udělat si výlet do Německa a navštívit některý z tamních Apple Storů. Připravte se však na to, že k dispozici bude zprvu pouze černá varianta. Zbylé barvy má totiž Apple začít prodávat též až v průběhu léta. 

Spuštění další prodejní vlny má Apple naplánováno na červen a být bychom v ní měli po boku Španělska, Nizozemska, Belgie či Ruska snad konečně i my. V tuzemském Online Storu jsou PowerBeats Pro “vystaveny” už od jejich uvedení za cenu 6 699 korun, avšak objednat samozřejmě zatím nejdou. Největší zbraní tohoto modelu je zřejmě jejich tvar a zpracování, díky kterému jsou vhodné zejména pro sportovce. Potěší i odolnost proti vodě podle normy IP X4 či implementace nového čipu H1, díky kterému lze například zaktivovat umělou asistentku Siri pouhým pokynem Hey Siri. Sluchátka se chlubí ale i skvělou výdrží baterie a velmi kvalitním zvukem, který si pochvalují prakticky všichni recenzenti. 

beats-powerbeats-pro-fb

Dnes nejčtenější

.