Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

ScreenPointer

ScreenPointer je aplikace, která zvýrazní ukazatel myši na vaší obrazovce. Na výběr máte 10 druhů, jejichž velikost lze snadno měnit posouváním středového kolečka na myši. Hodí se zejména při zaplněné obrazovce, kde se často ztrácíte. Vyzkoušejte!

[appbox appstore id1368204906 oldprice=“25Kč“]

The Lion’s Song

Oceňovaná série dobrodružství se čtyřmi skvělými epizodami. To je The Lion’s Song, hra, od které se jen těžko odtrhnete. Je ponořena do počátků 20. století a zaměřuje se na obsazení rakouských umělců a vědců. Jednotlivé epizody se blíže zaměřují na jejich intimní zápasy s kreativitou a inspirací. Každá má však jiný charakter, který má výjimečnou mysl a přispívá tak tvořivosti a lidské spokojenosti.

[appbox appstore id1258208728 oldprice=“229Kč“]

Super Eraser: Photo Erase

Vyzkoušejte Super Eraser, který dokáže vymazat z vašich snímků nežádoucí objekty, šum nebo mlžný opar. Vaše fotografie tím upravuje do prémiové kvality. Běží díky nejnovějšímu revolučnímu algoritmu obnovení obrazu, a proto předvádí lepší výsledky, než kdokoli jiný!

[appbox appstore id986260950 oldprice=“179Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Time Warpers

Dust and Salt

[appbox steam simple 766630 oldprice=7,99€]

AereA

[appbox steam simple 573660 oldprice=14,99€]

Spin Rush

[appbox steam simple 528660 oldprice=4,99€]

macbook_keyboard_backlight_Fb

Dnes nejčtenější

.