Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

BigfootMoji – Crazy Sasquatch & Bigfoot Emojis

BigfootMoji zahrnuje neuvěřitelných 80 samolepek ke sdílení! Můžete je použít při chatovaní s přáteli, kteří tuto legraci určitě ocení. Budete mít přístup k široké škále tváří a pozic „Bigfoota“, které jsou pro uživatele každého věku!

[appbox appstore id1213389862 oldprice=“79Kč“]

Snap Markup – Annotation Tool

Snap Markup umožňuje sebrat fotografii z webu, vaší knihovny nebo fotoaparátu a označit je pomocí široké škály nástrojů, včetně šipek, čísel, křivek nebo textu. Také vám dovolí zaměřit se na část fotografie, kterou poté snadno ořízne.

[appbox appstore id1012363691 oldprice=“49Kč“]

Slide Tetromino Premium

V každé úrovni se setkáte s plamenem, pohyblivými kousky a jen velmi malým prostorem pro práci. Je jen na vás, abyste kusy po každém směru posunuli tak, aby vytvořili cestu od zamrzlého klíče až k plamenu. Levely, kterých je celkem 100, nejsou načasovány, ale každý váš pohyb se počítá, takže každý krok pečlivě promyslete!

[appbox appstore id978983113 oldprice=“25Kč“]

Split Screen Multitasking View

Rádi děláme více věcí najednou, na vašem iPhonu to ale není tak jednoduché. Proto je tu Split Screen Multitasking View, pomocí kterého si svou obrazovku rozdělíte tak, abyste na jedné části mohli například sledovat Youtube a na druhé si psát poznámky. Práce na mobilním zařízení nebyla nikdy pohodlnější!

[appbox appstore id1005212883 oldprice=“299Kč“]

Sniper Shooter Stickman 3 Fury

Nová verze Sniper Shooter Stickman, v pořadí již třetí, je skvělá 3D akční hra, plná zábavy a odstřelování. Nově přichází s mnohem lepší grafikou a odladěnějším prostředím. Použijte Kungu v kombinaci s pistolí jako japonští Ninja Warrioirs, nebo bojové umění Master z čínské školy! Ať to bude jedno, nebo druhé, u obojího si užijete spoustu krásného času!

[appbox appstore id1230814741 oldprice=“249Kč“]

SPHR PHR Exam Review Questions

SPHR a PHR je profesionál v certifikaci lidských zdrojů. Díky aktualizacím obsahuje ty nejčerstvější zkoušky ve všech sekcích, jako je Strategické řízení, Plánování pracovních sil a zaměstnanců, Rozvoj lidských zdrojů, Celkové odměny, Vztahy mezi pracovníky a Řízení rizik. Pokud vás tyto témata zajímají, neváhejte a vyzkoušejte tuto propracovanou aplikaci!

[appbox appstore id1347062407 oldprice=“99Kč“]

mySolar – Build your Planets

Hrajte jako Bůh, vybudujte si vlastní sluneční soustavu! Sbírejte GP a nechte postupně růst vaše „území“. Poražte všechny nepřátele a absorbujte jejich zdroje. Budete tak silnější a silnější!

[appbox appstore id1237470522 oldprice=“129Kč“]

iPHone in hand unsplash fb

Dnes nejčtenější

.