Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Sum – Tally Counter

Aplikace Sum vám umožní počítat, co chcete, kdykoliv a kdekoliv. Každá „tally“ událost je plně přizpůsobitelná, díky čemuž si můžete nastavit různé přírůstky, cílová čísla a dobu trvání resetu. Statistiky a předpovědi jsou k dispozici pro každou událost a data lze synchronizovat ve všech zařízeních se systémem iOS.

[appbox appstore id1323551980 oldprice=“49Kč“]

Stickyboard 2

Lepící poznámky různých velikostí a barev, které lze vytvořit dvojitým poklepáním na tabuli. To, a mnohem více vám umožní aplikace Stickyboard 2. Vaše zápisky můžete také přesouvat a měnit jejich velikost pomocí několika málo „tapnutí“.

[appbox appstore id466102928 oldprice=“129Kč“]

BernerMoji 2

Pokud chováte lásku k Bernským horským psům, tyto samolepky vám umožní ji sdílet. Nejprve je však nutné zaktivovat klávesnice třetích stran, přesný postup na vás bude čekat v aplikaci. Poté budete moci do svých zpráv nalepit více než 200 roztomilých a zábavných samolepek. Navíc, pokud vyčerpáte všechny možnosti, můžete si vytvořit své vlastní.

[appbox appstore id1289367925 oldprice=“79Kč“]

SonoControls: Widget for Sonos

Pomocí tohoto widgetu vyřešíte problém, který trápí nejednoho uživatele značky Sonos. Umožní vám totiž ovládat seznam všech zón z ozamovací obrazovky bez nutnosti odemknutí iPhonu nebo spuštění samotné aplikace Sonos. S chutí do toho!

[appbox appstore id1082647737 oldprice=“79Kč“]

Tabela Taco

Tabela Taco je mobilní verze tabulek Taco pro systém iOS. Informace o složení potravin patří mezi nejzákladnější pilíře nutričního vzdělávání, kontroly kvality a bezpečnosti potravin, hodnocení o přiměřenosti příjmu živin jednotlivce nebo celé populace. Jeho použití je nezbytné pro odborníky na výživu, vědce, lékaře nebo celý potravinářský průmysl.

[appbox appstore id1066079092 oldprice=“25Kč“]

Thought – Thoughts Night

Thought je jednoduchá, emocionální a klidná místnost navržená pro zmatenou mysl tak, aby vše, co si myslíte, bylo kompletně organizované. Pokaždé, když vás něco před spaním napadne a chcete si to zapsat, spustíte právě tuto aplikaci, která vás svým klidným tmavým pozadím zbytečně nevzbudí.

[appbox appstore id1185273652 oldprice=“49Kč“]

iPhone fb Unsplash

Dnes nejčtenější

.