Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jarní Black Friday na Alze nabírá na obrátkách každým dnem. A jelikož by byla škoda, kdyby vám ty nejlepší slevy v rámci této slevové akce unikly, rozhodli jsme se vám po tipech na Apple produkty vybrat i 10 zajímavých chytrých vychytávek, které by se vám mohly do domácnosti též hodit. Pojďme se na ně tedy společně podívat. 

Chytrá přenosná lampa Eve Flare

Chytrá světla se těší v posledních letech velké popularitě. Není se však příliš čemu divit. Zatímco před pár lety pro nás bylo ovládání osvětlení mobilním telefonem jako výdobytek ze sci-fi filmu, nyní si můžeme tento luxus vychutnat naplno. Pokud i vy po podobném přírůstku do domácnosti toužíte, zaujmout by vás mohla lampa Eve Flare která nabízí kompatibilitu s jablečným HomeKitem, ovládání hlasem či poklepáním nebo výdrž až šest hodin svícení. Lampa je totiž přenosná, díky čemuž jí můžete vzít třeba i na zahradu. Chlubí se totiž i voděodolností podle IP65. A nabíjení? Dokonce bezdrátové. Její cena spadla díky Black Friday na 2190 korun. Určitě tedy zajímavá vstupenka do světa chytrých světel. 

Chytré osvětlení Nanoleaf

Zatímco výše zmíněné světlo svým designem nikterak nevyčnívá, set chytrého osvětlení Nanoleaf lze označit za přesný opak. Skládá se totiž množství trojúhelníků, které můžete mezi sebou různě kombinovat a světlo tak přizpůsobit přesně svým potřebám. I Nanoleaf je kompatibilní s HomeKitem, takže jej můžete bez problému ovládat přes svůj iPhone. A co je nejlepší – díky speciálním vizualizátorům dokáže reagovat v reálném čase na hudbu, díky čemuž si můžete z vašeho domu či bytu udělat perfektní klub. Díky Black Friday padla jeho cena na 4 290 korun. 

LED pásek Philips Hue

Chcete dokonale a hlavně chytře prosvětlit vaší zahradu či terasu? Pak by vás mohl zaujmout LED pásek Philips Hue. Ten se chlubí jak slušnou odolností, tak i skvělou světleností. Připojitelný je navíc k Hue Bridge, díky čemuž u něj můžete využívat pokročilé funkce typu HomeKit. Cena tohoto produktu nyní spadna na 3 590 korun. 

Chytré zásuvky Eve Energy

Od chytrých světel se pomalu přesuneme k další chytré vychytávce do domácnosti – konkrétně zásuvkám. V Black Friday se totiž objevily zásuvky Eve Energy, které se chlubí kompatibilitou s HomeKitem a Siri, funkcí měření spotřeby či jednoduchého zapnutí a vypnutí. Za balení, které obsahuje dva kusy žárovek, zaplatíte 1 890 korun. 

Chytrý set žárovek Immax Neo Smart Tender

Chtěli byste svítit chytře a levně? Pak by vás mohl zaujmout set tří žárovek s mozkem Immax Neo Smart Tender, která vám to umožní. Světla lze ovládat přes telefon pomocí aplikace, která je v češtině, ale třeba i přes Alexu od Amazonu či Google Asistenta. Světla jsou kompatibilní jak s iOS, tak Androidem. Jejich cena padla v rámci Black Friday o čtvrtinu – tedy z 3 349 korun na 2 499 korun. 

ImgW.ashx

Bezpečnostní kamera Eufy

Bojíte se o bezpečnost sebe či svého majetku? Pak není nic jednoduššího, než se chránit pořízením bezpečnostní kamery. Na jednu takovou padla nyní sleva i v rámci Black Friday. eufyCam nabízí záznam ve Full HD rozlišení, 140stupňový zorný úhel, bezdrátové rozhraní WiFI 2,4G, odolnost podle normy IP66 a především pak správu přes mobilní aplikaci Eufy Security, která je dostupná jak na iOS, tak na Androidu, a umožní vám záznamy z kamery velmi jednoduše procházet, či rovnou sledovat monitorovaný prostor v reálném čase. Cena kamery je díky Black Friday 3 990 korun. 

ImgW.ashx

Chytré žárovky Philips Hue Starter Kit

Žárovky Philips Hue jsou mezi milovníky chytrých domácností velmi oblíbené především díky své kvalitě a kompatibilitě s HomeKitem. Nevýhodou je pak jejich cena, která je poměrně vysoká. Black Friday však srazil cenu setu dvou žárovek s Hue Bridgem na pouhých 2 349 korun, což se rozhodně vyplatí. Pokud vás tedy tento svět láká, s chutí do něj. 

Lokalizační přívěšek FIXED

Máte problémy se zapomínáním klíčů, peněženek či jiných důležitých věcí? Pak pro vás máme super tip. Díky lokalizačnímu přívěšku FIXED Smile totiž snížíte riziko ztráty na minimum. Přívěšek, který je kompatibilní jak s iOS, tak Androidem, totiž zobrazuje svoji polohu na mapě ve speciální aplikaci, díky čemuž jej vždy velmi snadno naleznete. Tedy, nalezli byste v případě, že by vás “netrkla” notifikace o ztrátě signálu mezi čipem a vaším telefonem, díky které si na zapomenutou či ztracenou věc vzpomenete prakticky hned při vašem vzdálení se od ní.

Chytrá meteostanice Netatmo Healthy Home Coach

Máte rádi přehled o vlhkosti či kvalitě vzduchu, teplotě nebo hluku ve vaší domácnosti? Pokud ano, zaujmout by vás mohla meteostanice pro interiér Netatmo Healthy Home Coach, která vám právě všechny tyto věci prozradí. Připojit se k ní navíc můžete i vzdáleně a svou domácnost tak zkontrolovat například i z druhého konce planety. Potěší i kompatibilita s HomeKitem a především pak nízká cena – konkrétně 1 889 díky Black Friday. 

Chytrý pokojový termostat Netatmo Thermostat 

Pryč jsou ty časy, kdy jste si museli teplotu při topení nastavovat u kotle či na termostatu na zdi. Ve světě se totiž stávají čím dál populárnějšími termostaty chytré, které umožňují ovládat teplotu i na dálku. Kompatibilní jsou s kotly na plyn, tuhá paliva či na dřevo, ale také s HomeKitem, Amazon Alexou či Google Asistentem. Pokud tedy chcete topit chytře, bude vás to díky Black Friday stát jen 3 499 korun. 

Black-Friday-akce FB

Dnes nejčtenější

.