Zavřít reklamu

Tisková zpráva: V dnešní době jsou čím dál více a více populární streamovací služby, díky kterým se pod podmínkou kvalitního připojení můžeme koukat například na filmy či seriály. Dříve jsme pro tyto účely ukládali filmy na DVD a když jsme na něj chtěli kouknout znovu, zkrátka jsme ho vložili do příslušného přehrávače. Co když se ale po čase takovýto nosič poškrábe nebo opotřebuje a přehrávač si s ním již neporadí?

Přesně pro takové účely musíme častokrát sáhnout po nějakém externím řešení. Program MacX DVD Ripper Prozvládne překonvertovat obsah takovéhoto DVD disku a následně jej exportovat v několika předem definovaných formátech. Častokrát se taktéž může stát, že nejsme schopni přehrát například disk zakoupený někde v cizině, avšak i s tímto problémem si program hravě poradí.

Aplikace MacX DVD Ripper Prodisponuje hned několika výhodami, které ji činí oproti konkurenci naprosto dominantní. U ostatních programů se totiž může stát, že ani ony nebudou schopné libovolné DVD přečíst. Díky tomuto si můžeme pohodlně překonvertovat jakékoliv video, ať už se jedná o váš svatební den či nějaký film, vždy ve finále získáte jeho digitální podobu a to navíc v co nejkratším čase. To aplikace zvládá díky takzvané hardwarové akceleraci, díky čemuž se na výsledné video můžete podívat již za pět minut, přičemž konkurenčnímu softwaru to mnohdy trvá i dlouhé hodiny. Další naprostou výhodou je celková jednoduchost programu, kdy i bez jakéhokoliv nastavování dostanete vyexportované video, které bude v co nejlepší kvalitě. MacX DVD Ripper Prozvládne exportovat do formátů MP4, MKV, MOV, FLV, MP3 a spoustu dalších, přičemž většina z nich je plně podporována na chytrých televizích, iPadech, iPhonech a nebo telefonech s operačním systémem Android.  V poslední řadě zvládne program taktéž odstranit určitá kryptování, která se na některých discích mohou nacházet.

Podívejme se jak překonvertovat DVD do digitální podoby:

Získejte MacX DVD Ripper Pro:

Pokud byste chtěli plnou verzi programu, můžete ji získat zcela zdarma prostřednictvím tohoto odkazu. Jediné co pro to musíte udělat, je zadat vaši emailovou adresu, na kterou vám obratem přijde licenční klíč. Pokud však vlastníte počítač s operačním systémem Windows, budete muset využít tohoto odkazu. Zúčastněte se tohoto giveawaye i vy a ušetřete tak spoustu peněz.

macx-dvd-ripper-pro-fb

Dnes nejčtenější

.