Zavřít reklamu

S úniky informací okolo letošních iPhonů s v posledních týdnech doslova roztrhl pytel. V tuto chvíli tak již známe jak spoustu jejich novinek, tak i design. A právě ten se nyní dočkal dalšího potvrzení. Postaral se o něj jeden čínský výrobce příslušenství, který již začíná s výrobou krytů právě pro iPhone 11. 

Uniklý kryt de facto potvrzuje vše, co jsme měli možnost vidět v uplynulých týdnech. Dočkáme se totiž podle něj nasazení velkého čtvercového modulu fotoaparátu, který bude ukrývat celkem tři objektivy, blesk a samozřejmě mikrofon. Vše ostatní – tedy tlačítka pro ovládání hlasitosti, tichý režim a Power Button – zůstane tak, jak jsme zvyklí u nynějších modelů. Stejně nesymetrický zůstane zřejmě i spodek iPhonu, na kterém je nyní vedle Lightning portu vyvrtán rozdílný počet otvorů reproduktorů kvůli umístění antény. 

Přestože do oficiální premiéry zbývá ještě poměrně dost času, s ohledem na množství úniků z věrohodných zdrojů lze tento design iPhonu považovat za finální. Ostatně, kdyby ve vzduchu ještě visely pochybnosti, nezačínají výrobci příslušenství s jejich výrobou. I oni jsou si však již podle všeho naprosto jistí. Opakuje se tak scénář z roku 2017, kdy si byli výrobci příslušenství jisti designem iPhonu X též dlouhé měsíce před jeho oficiálním představením a kryty, které na něj ve výsledku skutečně pasovaly, prodávali s pořádným předstihem jako by se nechumelilo. 

Co se týče vylepšení, která nové iPhony přinesou, těch bude oproti loňskému roku požehnaně. Dočkat bychom se totiž měli kromě trojitého fotoaparátu i zvětšení baterie a obousměrného bezdrátového nabíjení, díky kterému bychom si měli být schopni nabít například AirPods. Očekávají se ale i vylepšení v anténním systému pro lepší GPS či nasazení nového čipsetu A13, díky kterému budou mít iPhony jako již tradičně brutální výkon. O všech novinkách bude však jasno až v září. 

iphone-xi-max-case-matches-previously-fb

Dnes nejčtenější

.