Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Union – Combine & Edit Photos

Aplikace, která umožňuje překrývat fotografie ve velkém stylu. Stačí si vybrat fotografii na pozadí, plnou barvu nebo průhlednou vrstvu. Poté vyberete snímek popředí, opět plnou barvu a nebo tvar. Zbylá úprava je jen a jen na vás, jisté však je, že s pomocí této „appky“ dovedete neskutečné věci, tak je koukejte vyzkoušet!

[appbox appstore id849145835 oldprice=“129Kč“]

Album Flow Pro

Album Flow Pro přináší náhradu za nyní již ikonický prvek uživatelského rozhraní Cover Flow od společnosti Apple. To vám umožňuje procházet vaší hudební knihovnu jednodušeji, než kdy předtím. Pomocí několika málo „tapnutí“ robrazíte skladby nebo rovnou přehrajete hudbu. Aplikace také zahrnuje vyhledávání, podporu seznamů skladeb, dark mode nebo čtyři možnosti třídění.

[appbox appstore id390880051 oldprice=“25Kč“]

Kids Activity Clock

Rodiče vědí, že pro malé děti může být obtížné sledovat časové a denní plány. S aplikací Kids Activity Clock dítě uvidí vizuální zobrazení naplánovaných aktivit. Vaše děti mohou využít hodiny, aby zjistily, kdy se musí chystat ke spaní nebo kdy je čas probudit se, a mnoho dalších aktivit, které tvoří jejich den. 

[appbox appstore id1228008171 oldprice=“25Kč“]

bikeTrailPro

Tato aplikace je pokročilá verze „bikeTrail“ s více stezkami, fotodokumentací a dalších příloh na jakékoli místo vybrané na mapě. Umožňuje zobrazit potenciální dobu, vzdálenost nebo zatížení. Je vhodná zejména pro cestovatele, kteří se během svých výletů rozhodují téměř za pochodu.

[appbox appstore id360688694 oldprice=“799Kč“]

Magic Tricks by Mikael Montier

Magic Tricks by Mikael Montier je kolekce 20 epických efektů, které kdy byly vydány na smarthphonech. Pomocí této magické aplikace budete moci překvapit, zmást nebo ohromit vaše přátele. 

[appbox appstore id1420418625 oldprice=“79Kč“]

File Manager – My File Bag

Jednoduchý nástroj pro správu souborů ve vašem Apple zařízení. Nabízí uživatelské rozhraní s motivem ve stylu Windows, což vám umožní pracovat s velkým klidem a pohodou. Z vašeho iPhonu či iPadu dovede File Manager udělat mini počítač, který dovede nevšední věci. Pomáhá chránit vaše oblíbené soubory, jako jsou fotografie, hudba, videa a mnoho dalšího. Dokonce lze použít zabezpečení přes „Face“ nebo „Touch ID“!

[appbox appstore id1048477712 oldprice=“99Kč“]

KittyZ, my virtual pet cat

KittyZ je nejrealističtější virtuální zvíře. Nejprve si koťátko adoptujte a poté se o něj starejte a hýčkejte ho! Kromě toho hra obsahuje několik dalších miniher, zahradu nebo místnost se spoustou hraček. 

[appbox appstore id995236870 oldprice=“25Kč“]

iPhone-X-fb

Dnes nejčtenější

.