Zavřít reklamu

Leaker OnLeaks se v posledních týdnech skutečně činí. Není tomu totiž příliš dlouho, co světu díky svým zdrojům představil rendery iPhonu 11 a 11 Max. S odhalováním jablečných novinek však v žádném případě nekončí. Díky úniku schémat a dalších detailů, které se mu dostaly do ruky, totiž vytvořil ve spolupráci s portálem pricebaba rendery iPhonu XR 2. S jeho přesným designem se tak můžeme seznámit zhruba čtyři měsíce před oficiální premiérou. 

Čerstvě zveřejněné rendery iPhonu XR 2 : 

Jak můžete na renderech vidět, design zad iPhonu XR 2 bude vycházet z iPhonů 11 a 11 Max. Dočkat bychom se tak měli čtvercového modulu fotoaparátu, který však bude na rozdíl od prémiových modelů skrývat “jen” dva objektivy fotoaparátu spolu s bleskem a mikrofonem. Apple tak dá zapomenout sbohem designu duálního fotoaparátu, který využíval v uplynulých dvou letech u iPhonů X a XS. Jiných designových změn se však podle OnLeakse nedočkáme. XR 2 tak dorazí opět se skleněnými zády, hliníkovým rámečkem či Liquid Retina displejem s úhlopříčkou 6,1”, kolem kterého budou relativně široké rámečky. Přepracování se nedočká ani horní výřez v displeji, který bude mít shodné rozměry jako u předešlých generací. 

Co se týče rozměrů telefonu, podle zdrojů OnLeakse bude iPhone XR 2 měřit 150,9 mm x 76,1 mm x 7,8 mm, přičemž u fotoaparátu bude jeho tloušťka 8,5 mm. Oproti předchozímu modelu, který měří 150,9 mm x 75,7 mm x 8,3 mm, se tak prakticky nezmění. Kvůli odlišně řešenému fotoaparátu na něj ale samozřejmě kryty z iPhonu XR pasovat nebudou. 

Co vše přinese? 

Zatímco o iPhonech 11 a 11 Max je v posledních týdnech slyšet poměrně nahlas, u iPhonu XR 2 je tomu přesně naopak. Mnoho úniků, které by odhalovaly jeho vylepšení, totiž světlo světa zatím nespatřilo. S téměř stoprocentní jistotou tak lze nyní říci maximálně to, že mu Apple vnukne duální fotoaparát a osadí jej čipsetem A13 – tedy stejným, jaký použije i u vlajkových lodí. Zda však novinka nabídne i větší baterii, nové povrchové opracování či podporu obousměrného bezdrátového nabíjení potvrdit v tuto chvíli nelze. 

Pokud jste si tedy na iPhone XR 2 letos brousili zuby, nyní již máte jasno v tom, jak bude vypadat. OnLeaksovy zdroje lze totiž označit za jedny z nejpřesnějších mezi leakery, což ostatně v minulosti potvrdil již mnohokrát. Podobným způsobem totiž s několikaměsíčním předstihem “propálil” design iPhonů 7, X, XR či iPadů Pro (2019). Je tak skutečně velmi pravděpodobné, že nám i dnes obstaral předpremiéru jedné z jablečných novinek. 

iPhone XR 2

Dnes nejčtenější

.