Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Dots and Boxes – Dino Fury Edition

Zachyťte dinosaury v poli a získejte více bodů! Podpora dvou až čtyř hráčů! Stačí si dobře zapamatovat tečky a schránky. Je to skvělá možnost jak soutěžit se svými přáteli v jednoduché, ale dobře promyšlené hře.

[appbox appstore id659572362 oldprice=“25Kč“]

Lightwire

Lightwire vás umístí do role inženýra se zbraněmi. Budete se pokoušet zachránit Zemi. Musíte odebírat dostatek energie z různých uzlů v celé galaxii, abyste uspokojili rostoucí poptávku domova. Využívá zábavné funkce založené na gestech. Když například nakreslíte laserové paprsky napříč energetickými uzly, způsobíte masivní explozi, která vytváří cennou energii potřebnou k udržení života. Použijte matematické dovednosti k určení nejstrategičtějších řešení.

[appbox appstore id690260486 oldprice=“49Kč“]

Spinny Monster

Jednoduchá a návyková hra plná výzev! „Candy“ padají z vrcholu a vy se musíte pokusit chytit. Pokuste porazit nejvyšší skóre vašich přátel připojením na Game Center. Spinny Monster nabízí zábavu pro každý den!

[appbox appstore id1176540699 oldprice=“25Kč“]

Polarr Deep Crop

Pokud znáte program Polarr, tak asi víte, že je to perfektní způsob na úpravu fotografií. Její druh Deep Crop využívá AI, který se učí od milionů fotografů po celém světě, aby co nejlépe ořízli vaše fotografie a tím objevili nové perspektivy a nové úhly. Vyzkoušejte nyní!

[appbox appstore id1419847452 oldprice=“25Kč“]

DunDun – Squats Counter

DunDun je aplikace navržená především pro Apple Watch, funguje ale také na iPhone. Squat je velmi jednoduchý silový trénink, kterým můžete své tělo unavit kdykoli a kdekoli. Pomocí vašich chytrých hodinek využívá senzor, který zaznamenává počet opakování. Z každého cvičení máte záznam tepové frekvence, času a výpočet spálených kalorií. Pomocí integrace s Apple Health pomáhá synchronizovat z tréninku důležitá data a údaje o srdeční frekvenci.

[appbox appstore id1348285355 oldprice=“25Kč“]

iGIF Creator

Vytvořte jedinečné GIFy pomocí vašich vlastních fotografií nebo obrázků! iGIF Creator vám poskytuje senzační funkce, které jinde nenajdete. Snímky lze také použít kopírováním jejich URL z webu. Nemusíte je proto zbytečně stahovat do vašeho zařízení a zaplnit tak svou paměť.

[appbox appstore id1118819661 oldprice=“79Kč“]

HeXOctO

HeXOctO je vizuální aplikace podobná třeba PirTie. Má kameru ve středu komolého oktaedronu, zrcadla, která se odrážejí pomocí šestiúhelníků. Matematické vzorce jsou náhodně generovány dvojitým poklepáním. Mají podobné návrhy, ale obvykle je každá z nich alespoň trochu odlišná od ostatních.

[appbox appstore id1206457742 oldprice=“25Kč“]

iphone_Water_fb

Dnes nejčtenější

.