Zavřít reklamu

Her pro rozšířenou realitu existuje už poměrně velké množství a některé z nich jsou opravdu povedené. Jednou přesně takovou je i Reality Clash: AR Combat Game, která nabídne souboje s ostatními hráči právě pomocí rozšířené reality. Mix Pokémon Go, FPS strílečky a velkého arzenálu zbraní vypadá opravdu parádně!

Reality Clash: AR Combat Game se odehrává vlastně kdekoliv na světě. Se svým iPhonem chodíte po městě s otevřenou mapou přímo ve hře a hledáte buď zajímavá místa, nebo ostatní hráče. Podobně jako u Pokémon GO budou vašim cílem různá známá místa, sochy, historické stavby a podobně. Zde se totiž můžete ukrýt do bezpečné zóny, najít různé důležité předměty či dokonce zbraně.

Pokud jste vybaveni správnou zbraní, dostatkem munice a samozřejmě i tolik potřebnými lékárničkami, můžete se pustit do soubojů s ostatními hráči. Pokud některého z nich při vašem toulání se městem potkáte, stačí ho vyzvat. V případě, že souboj přijme, na displeji telefonu se zobrazí aréna, ve které se proti sobě utkáte. Souboj tak neprobíhá přímo v rozšířené realitě, ale vaše pohyby jsou samozřejmě přenášeny do arény. Je možné, že se ve vašem okolí žádný další hráč nepohybuje, a tak potěší i možnost utkat se s boty. Jak celý koncept funguje se můžete podívat v traileru níže.

Jestliže vás hra zaujala, můžete si ji stáhnout z App Storu už nyní. Je dostupná zcela zdarma, ale obsahuje také možnost koupit si herní měnu za reálné peníze. To využijete například v případě, že opravdu toužíte po určité zbrani, na kterou nechcete dlouho čekat. Reality Clash: AR Combat Game vypadá opravdu skvěle a je vidět, že potenciál her s rozšířenou realitou teprve začínají vývojáři objevovat.

[appbox appstore 1439219390]

ar hra

Dnes nejčtenější

.