Zavřít reklamu

Oblíbený titul Little Nightmares si hráči na PC a současných konzolích PlayStation 4 a Xbox One užili už v roce 2017. Na mobilní zařízení se hra nikdy nepodívala, ale nyní se chystá nový díl s názvem Very Little Nightmares, o kterém jsme vás již informovali minulý měsíc. Konečně známe datum vydání i cenu novinky, která navazuje na Little Nightmares. Původní hra si vedla skvěle i v recenzích a kromě krátké herní doby nebylo moc věcí, na které si mohli recenzenti stěžovat.

Nový díl bude prequelem k původní hře, bude se tedy odehrávat časově před ní. Na Very Little Nightmares nepracují původní autoři, ale studio Alike Studio, což však nemusí vůbec vadit. I oni budou jistě chtít zachovat původní atmosféru a částečně i stylizaci titulu, která byla u hráčů tolik oblíbená. A i když je vidět posun v grafické stránce, která nyní připomíná komiks, atmosféře stále nic nechybí.

Hlavní hrdinkou Very Little Nightmares bude také malá Six ve své žluté pláštěnce a i nepřátelé nás stále budou chtít chytit za každou cenu. Pokud máte rádi napínavé hry, u kterých se budete trochu bát a zároveň vám nejsou cizí plošinovky s logickými hádankami, mohl by tento titul být přesně pro vás.

Momentálně je už možné si hru předobjednat na App Storu a cenovka je stanovena na 179 Kč. Vydání se stihne ještě tento měsíc, konkrétně 30. května. Zatím je stále oznámena pouze tato verze pro iOS, kterou si užijí majitelé iPhonů i iPadů. A právě na iPadu by se Very Little Nightmares mělo hrát opravdu parádně, protože adventurní logické hry jsou na něj jako dělané.

very little nightmares fb

Dnes nejčtenější

.