Zavřít reklamu

Občané hlavního města Spojených států amerických se již brzy dočkají otevření zcela nového Apple Storu. Ten bude umístěn do historické budovy Carnegie Library, která je ze všech dosavadních jablečných obchodů pravděpodobně tou nejkrásnější. Slavnostní otevření se bude konat již 11. května a Apple za rekonstrukci objektu utratil v přepočtu asi 688 milionů korun. Tim Cook nyní v rozhovoru pro Washington Post prozradil, že by byl rád, aby se těmto budovám nadále neříkalo Apple Store.

Prohlédněte si přenádherný thajský Apple Store v galerii níže:

Podle současného výkonného ředitele cupertinské společnosti totiž tyto objekty již neplní natolik funkci obchodu, ale slouží spíše jako místo pro komunitu. To taktéž potvrzují akce s názvem Today at Apple, které jsou určené široké veřejnosti a návštěvníci se na nich mohou seznámit s jablečnými technologie a přiučit se něčemu úplně novému. Kalifornský gigant zaplatil za budovu ve Washingtonu D.C. nájem na 10 let dopředu, přičemž v předchozích letech byl celý komplex kompletně nevyužit. Ještě dříve dokonce ředitel těchto jablečných obchodů, Deirdre O’Brien, řekl, že sezení Today at Apple nebyly původně vůbec vytvořeny s vidinou zisku, avšak šlo především o přinesení něčeho nového, něčeho, co bude mít určitou hodnotu pro samotného návštěvníka.

Pokud by skutečně v budoucnu došlo k výše zmiňovanému přejmenování, lidé by i tak si byli schopni na těchto místech prohlédnout nejnovější produkty a v případě záliby si je i nadále koupit. Prakticky by se vlastně nic nezměnilo, pouze název. V současné době lidé navíc raději nakupují online a kamenné prodejny využívají jen málokdy.

carnegie-library-fb

Dnes nejčtenější

.