Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Charred

Charred je čistá chaotická zábava. Vaším úkolem je zkusit a cestovat co nejvíce a nejdále přes ohnivé prostředí. Můžete běhat, skákat, kutálet se nebo uvolňovat speciální schopnosti, abyste dosáhli vysokého skóre a dokončili různé výzvy. Hra obsahuje čtyři procedurální kapitoly, díky kterým se do hry silně vryjete.

[appbox appstore id1449774453 oldprice=“25Kč“]

PixelWakker

Aplikace, která vám umožňuje importovat jakoukoli fotografii z knihovny nebo zachytit novou z aplikace. Poté si můžete vybrat z 20 různých efektů pixel art, které udělají z vašich snímků umělecká díla. Pomocí posuvníků je možné nezávisle nastavit frekvenci a intenzitu každého efektu. Vaše poslední výtvory lze uložit nebo je sdílet prostřednictvím oblíbených sociálních sítí. Vyzkoušejte PixelWakker!

[appbox appstore id706944888 oldprice=“49Kč“]

Budget and expense tracking

Aplikace Budget je především o rychlosti a efektivnosti. Pomáhá řešit vaše finance tak, abyste nevybočili ze správného směru. Stačí nastavit rozpočet a začít zaznamenávat transakce. Ty lze přidávat posunutím dolů na pásku a kategorizovat je pomocí ikon. Aplikace udržuje běžící seznam všech vašich plateb a data je možné exportovat jako soubor CVS. Lze si také vybrat z více měn, změnit pořadí kategorií a zálohovat data na iCloud.

[appbox appstore id1038093050 oldprice=“79Kč“]

Spin Spell

Procvičte si pravopis tím, že budete kutálet kuličku tradičním dřevěným 3D labyrintem a zachycovat písmena ve správném pořadí, čímž postupně vytváříte slova. Spin Spell je mobilní hra založená na fyzice, za úkol má motivovat děti do učení formou zábavy. Zároveň také pomáhá koordinovat ruce a oči. Vyberte si z řady předem načtených seznamů pravopisu nebo si přidejte své vlastní.

[appbox appstore id402258097 oldprice=“49Kč“]

Success Calculator

Success Calculator nabízí skvěle navrženou kalkulačku, která vám pomůže nalézt vaše osobní číslo, které by vám mohlo přinést štěstí. Jelikož je štěstí základ každého dne, aplikace je velmi užitečná. Po výpočtu čísla najdete podrobný výklad a návod, který bude velmi důležitý pro dosažení úspěchu.

[appbox appstore id394189765 oldprice=“49Kč“]

Reminders Widget

Pomocí aplikace Reminders Widget už nikdy na nic nezapomenete! Funguje jako widget, který lze přidat do oznamovacího centra bez odemknutí zařízení. Stačí vložit text ze schránky a převézt ho na připomenutí.

[appbox appstore id1092737242 oldprice=“49Kč“]

AR-Game

S nejnovější technologií AR můžete okusit efekty, o kterých se vám nikdy ani nesnilo. Využívá nejvíce fotoaparát vašeho zařízení s kombinací umělé inteligence. Pomocí čočky zobrazíte skutečnou scénu a virtuální realita se postará o zbytek. Čeká na vás spousta zábavy!

[appbox appstore id1217369024 oldprice=“25Kč“]

signal_lte_fb_iphone

Dnes nejčtenější

.