Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ve spolupráci s naším partnerem Mobil Pohotovost jsme si pro vás stejně jako v minulých týdnech nachystali nedělní slevovou akci, díky které můžete výrazně ušetřit. Tentokrát se sleva týká sluchátek z dílny Jabry, na kterých můžete ušetřit stovky až tisíce korun. Slevu získáte po zadání slevového kódu lsa552019 do pole pro slevový kód. Ale pozor, kód lze využít pouze 30x. S nákupem tak rozhodně neváhejte.

Jabra Elite Sport 

Prvním modelem, který vám můžeme dnes nabídnout se super slevou, je Elite Sport v černé variantě. Ten se pyšní vysoce kvalitním zvukem, který oceníte jak při poslechu hudby, tak i při vyřizování telefonních hovorů. Zaujme i odolnost vůči prachu a vodě podle normy IP67, kompatibilita s iOS i Androidem či parádní výdrž. Sluchátka se totiž chlubí až 4,5 hodinovou výdrží, přičemž s přenosným pouzdrem se lze dostat až na 13,5 hodin.

Běžná cena sluchátek Jabra Elite Sport je 3999 korun. Díky slevovému kódu lsa552019 je ale můžete mít jen za 2999 korun. 

Jabra Elite 65e

Druhým model, který bychom vám rádi představili, je Elite 65e v titanově černé variantě. Ten se vyznačuje též prvotřídní kvalitou zvuku a volání, kterou zajišťuje technologie tří mikrofonů. Chlubí se ale i aktivním potlačením šumu či famózní třináctihodinovou výdrží. Ovládat je lze skrze most, který je spojuje. Přes něj lze aktivovat například i umělá asistentka Siri. Zaujmout by vás mohla i odolnost proti prachu a vodě podle normy IP 54. 

Běžná cena sluchátek Jabra Elite 65e je 3799 korun. Díky slevovému kódu lsa552019 je ale můžete mít jen za 2999 korun. 

Jabra Move

Nesedí vám špunty? Pak popřemýšlejte o klasických náhlavních Jabrach Move v černé variantě. Jedná se o designově velmi pěkně zpracovaná bezdrátová sluchátka, která nabízí mimo jiné možnost ovládat hudbu přímo přes ně. Potěší i osmihodinová výdrž baterie či dvanáctidenní pohotovostní režim. Pokud by vám ale i přesto baterie nestačila, sluchátka můžete jednoduše s telefonem či počítačem propojit přes 3,5 mm kabel. 

Běžná cena sluchátek Jabra Move je  2599 korun. Díky slevovému kódu lsa552019 je ale můžete mít jen za 1290 korun. 

48880-1705665
jabra

Dnes nejčtenější

.