Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

Aurora HDR 2019

Aurora HDR je nejvyspělejší editor HDR fotografií na světě, který používá nespočet fotografů. Patentovaný algoritmus HDR společnosti Skylum, poháněný umělou inteligencí, vytváří nejpřirozenější obrazy, které zobrazují plný dynamický rozsah scény. S tímto programem můžete překonat ty největší výzvy.

[appbox appstore id1437900435 oldprice=“2499Kč“]

Shutter Count for Camera

Snadno zkontrolujte počet závěrek na vašem fotoaparátu. Zjistěte, zda je úplně nový nebo naopak silně používaný. Aplikace zobrazí sériové číslo pro fotoaparáty Nikon, Fuji a Pentax a interní sériové číslo u Sony. Stačí otevřit nebo přetáhnout soubor s fotografiemi (JPEG nebo RAW) z fotoaparátu do Shutter Count, zbytek už udělá za vás.

[appbox appstore id1359043145 oldprice=“49Kč“]

PrintLab Studio

PrintLab Studio je verze programu CDRViewer Pro, která umožňuje otevírat a prohlížet soubory CorelDRAW na makrech. Doposud bylo tyto soubory možné otevřít velice těžko. Tato aplikace ale všechno mění. Nabízí velmi přívětivé uživatelské rozhraní, se kterým se naučí každý uživatel. Dejte svým starým souborům nový život!

[appbox appstore id609788218 oldprice=“299Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Dead In Vinland

Skullgirls

[appbox steam simple 245170 oldprice=9,99€]

NeverEnd

[appbox steam simple 575840 oldprice=1,59€]

Egyptian Senet

[appbox steam simple 391580 oldprice=3,99€]

Mac Hot Weather fbv

Dnes nejčtenější

.