Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Rozbitý displej je noční můrou nejednoho uživatele iPhonu, potažmo jiného smartphonu. Cena za opravu totiž nebývá zrovna nízká, avšak mnohdy je displej po pádu v tak špatném stavu, že jiná cesta není. Nemusíme však zacházet do úplných extrémů, ke zkažené náladě totiž bohatě stačí i pár vlásečnic způsobených například klíči poletujícími letmo v brašně. Těmto poškození displeje se však dá naštěstí poměrně jednoduše zamezit a to velmi jednoduchou cestou – používání tvrzeného skla.

Takto vypadá jedno ze skel PanzerGlass na iPhonu X:

Na trhu je celá řada ochranných skel, které se od sebe liší jak zpracováním, tak i cenou. Sehnat totiž lze bez problému jak sklo za pár desítek korun, tak i sklo za vyšší stokoruny či tisíce. Obecně však platí, že dražší skla od ověřených výrobců strkají skla levnější od “no-name” firem v odolnosti do kapsy, což se již několikrát potvrdilo i mě. Při troše štěstí se navíc dají ve slevách sehnat za příznivou cenu. Slušné slevy padly třeba nyní na skla od PanzerGlass. 

O produktech PanzerGlass jste si na našem webu mohli již několikrát počíst především v našich recenzích. Jedná se především o prémiová skla, která se vyznačují vynikajícími vlastnostmi v čele s parádní citlivostí dotyku či vysokou odolností, ale i minimální tloušťkou, díky které je na vašem iPhonu prakticky nepoznáte. Po nalepení, při kterém mimochodem nevznikají prakticky žádné bubliny, se navíc sklo od telefonu v žádném místě neodchlipuje, jako tomu je právě u levnějších variant. Potěší ale i zaoblené hrany, díky kterém neřeže sklo do prstů při projíždění po jeho hranách, či různé speciální edice například pro maximální soukromí nebo jako pocta fotbalistovi Cristianu Ronaldovi. A právě mnoho skel PanzerGlass je na Alze nyní ve slevě, která například v případě CR7 edice pro iPhone SE dosahuje 50 %. Slev se však dočkaly i skla pro další modely. Pokud tedy hledáte kvalitní ochranu displeje, určitě na Alzu mrkněte. 

PanzerGlass-iPhone-X-FB

Dnes nejčtenější

.