Zavřít reklamu

Říká se, že nejlepší věci jsou zadarmo. Aplikace ale v tomto směru často tvoří výjimku, a je těžké najít bezplatný software, který by vám poskytl co nejlepší služby. V dnešním článku vám představíme ty nejlepší bezplatné aplikace pro iPad. Přestože většina z nich nabízí obstojné funkce ve svém základním provedení, může se stát, že některé budou obsahovat nákupy v aplikaci.

Design, umění a tvorba

Autodesk SketchBook

Nechce se ani věřit, že tak skvělý a všestranný nástroj, jako je Autodesk SketchBook, je skutečně dostupný pro všechny zcela zdarma. Nabízí řadu různých přizpůsobitelných nástrojů nejenom pro kreslení, malování a skicování, ale také pro úpravu a vylepšení vašich děl.

[appbox appstore id883738213]

Adobe Spark Post

Adobe Spark Post představuje zábavný, rychlý a snadný způsob, jak vytvářet skvěle vypadající grafická díla pro nejrůznější příležitosti. Aplikace vám umožní pracovat s vašimi vlastními fotografiemi a obrázky, a doplnit je o atraktivní text, filtry, a další prvky.

[appbox appstore id1051937863]

Artomaton – The Motion Painter

Aplikace, sloužící k „umělecké“ úpravě fotografií, se už řadu let těší velké oblibě. Jednou z  nich je také Artomaton, který vaše fotografie za pomoci umělé inteligence promění v umělecká  díla. Neomezuje se na pouhé přidání daného filtru, ale umožní vám také provádět vlastní úpravy.

[appbox appstore id718222634]

Bushes Redux

Brushes Redux je výtvarná aplikace, navržená speciálně pro operační systém iOS.  Umožňuje vytvářet malby a kresby o rozměrech až 4096 x 4096, automatické ukládání, plnou podporu Apple Pencil, širokou škálu nejrůznějších nástrojů a rozsáhlé možnosti dalších úprav.

[appbox appstore id932089074]

Aplikace pro zábavu a volný čas

Infuse 6

Aplikace Infuse vám umožní streamovat video obsah na obrazovku vašeho iPadu. Podporuje většinu formátů video souborů, podporu titulků, podporu AirPlay a Google Cast a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1136220934]

Pocket

Pocket je aplikace, sloužící k odkládání prakticky jakéhokoliv druhu obsahu pro pozdější přečtení nebo zhlédnutí. Ukládat můžete novinové články, videa a další obsah, ke kterému se můžete v přehledném rozhraní aplikace Pocket kdykoliv vrátit.

[appbox appstore id309601447]

VLC for Mobile

VLC for Mobile je perfektně fungující, všestranný mediální přehrávač pro váš iPad. Umožňuje synchronizaci s řadou cloudových služeb i s iTunes, nabízí možnost přímého stahování, sdílení přes Wi-Fi připojení, přehrávání z webu a řadu dalších skvělých funkcí.

[appbox appstore id650377962]

Chunky Comic Reader

Milujete komiksy a čtete si je i na vašem iPadu? V aplikaci Chunky Comic Reader bude každý kousek z vaší komiksové sbírky vypadat opravdu  skvěle. Aplikace nabízí také možnost organizace vlastní  knihovny, přizpůsobení čtení, velké možnosti zobrazení, sdílení, a mnoho dalšího.

[appbox appstore id663567628]

ipad app store fb

Dnes nejčtenější

.